Absolute najaars musthave: het bomberjack

Na een eindeloos chille nazomer kunnen we er nu toch echt niet meer omheen: het wordt kouder en onze zomergarderobe maakt steeds meer ruimte voor herfst-items. Zoals het inmiddels iconische bomberjack, dé tussenjas waarmee je wind en kou in stijl trotseert.

Het old school bomberjack is eigenlijk nooit echt weggeweest. Al in de jaren 70 was de bomber geliefd bij Amerikaanse sporters. Mede door zijn simpele uiterlijk is het een tijdloos mode-icoon geworden waar chicks als Cara Delevinge tegenwoordig non-stop in worden gespot. Het is duidelijk dat dit jasje momenteel hipper is dan ooit. We zien ’m niet alleen op de catwalk, maar ook in elke high-street winkel en in het straatbeeld.

Omdat ie zo lekker basic is, kun je de bomber op meerdere manieren combineren. Draag ’m met een comfortabele boyfriend jeans en sneakers voor een nonchalante every day outfit. Op een klassieke pantalon zorgt het juist voor een sportieve office look. En wil je liever sexy? Combineer ’m dan met een vrouwelijk rokje en hakken.

Bekijk en shop de bomberjacks die passen bij jouw stijl op Wehkamp.nl!