All day beha comfort? Het kan!

Na een lange werkdag is er niets zo fijn als een relaxt momentje voor jezelf (lees: Netflixen op de bank). En daar horen geen knellende kledingstukken bij. Dus hup: uit met die booby trap aka beha, hello joggingbroek! Gelukkig zijn deze verkleedpartijen nu verleden tijd. En is je beha uittrekken niet het allereerste wat je wilt doen als je thuiskomt.

VIVA samen met sloggi

Bye bye bra-nger!

Hangry zijn we allemaal wel eens, maar ben jij ook wel eens ‘brangry’ op je verstikkende beha? Dan ben je zeker niet de enige. Sloggi gunt jou het grootst mogelijke comfort om lekker in je vel te zitten en bovenal jezelf te laten voelen. Daarom is sloggi gestart met de inspirerende Unfasten Yourself-campagne, waarmee het merk het ‘ultieme comfort’ van haar gloednieuwe en innovatieve ZERO Feel-lijn op een vrolijke en luchtige manier onder de aandacht brengt.

Vrijheid=blijheid

ZERO Feel is de evolutie van de beha en is zo ontworpen dat ie zich precies aanpast aan je lichaam en aanvoelt als een tweede huid. De beha biedt support en je beweegt net zo makkelijk als zonder (say what?!), want sloggi wil dat vrouwen zich krachtig en onafhankelijk voelen. Daarnaast is ie onzichtbaar onder je kleding én verkrijgbaar in twee modellen en zes fantastische kleuren. Wat wil je nog meer?

Kijk hier voor meer informatie over de waanzinnig fijne ZERO Feel-lijn van sloggi en bekijk hier de enige echte Unfasten Yourself-video’s. Volg sloggi op Instagram en Facebook voor nieuwtjes en inspiratie.