Heb jij altijd al een fotoshoot willen doen voor in de VIVA? Grijp je kans!

Heb jij een kledingstuk in de kast hangen met een bijzonder verhaal? Een shirt dat je droeg tijdens een uit de hand gelopen date, je eerste designertas waar je jarenlang voor hebt gespaard, of je favo outfit waarmee jij elk festival onveilig maakte? Bij VIVA krijg je nu de kans om met dit item te shinen in een fotoshoot, die binnenkort in het blad komt. Ook mag je vertellen waarom het kledingstuk zoveel waarde heeft voor je.

VIVA samen met bonprix

De rest van je look zal gestyled worden met bonprix-items. bonprix vindt dat elke vrouw een mooi, persoonlijk verhaal heeft dat gedeeld mag worden. En hoe gekker, hoe beter. Dus schroom niet om je meest absurde, hilarische verhaal met ons te delen.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op als je kans maakt op de shoot. Belangrijk: je moet maandag 29 april beschikbaar zijn om de shoot te kunnen doen. De locatie is hoogstwaarschijnlijk (in de omgeving van) Amsterdam.

Meedoen kan t/m 10 april  2019. Past jouw verhaal perfect bij de shoot, dan nemen we daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

bonprix is er voor elke vrouw

Betaalbare en trendy mode voor elke gelegenheid, dat is waar bonprix voor staat. In de webshop vind je een gevarieerd aanbod: van de leukste jurkjes en comfortabele jeans tot mooie badmode en verrassende accessoires. Voor elk type vrouw en elke portemonnee heeft bonprix wel iets te bieden. En dat is niet alles: naast damesmode verkoopt bonprix ook herenmode, kinderkleding en woonaccessoires.