Waarom je je anticonceptie voortaan online regelt

anticonceptie online bestellen

Zolang je geen kind op de wereld wilt zetten, is je seksleven onlosmakelijk verbonden met anticonceptie. En dat is soms best een gedoe. Ga je op vakantie, blijk je net door je voorraad pilstrips heen te zijn. Gelukkig kan het verkrijgen van anticonceptie tegenwoordig makkelijker. 

VIVA samen met MijnPil.nu

Online shoppen is de normaalste zaak van de wereld. Maar voor anticonceptie moest je tot voor kort nog gewoon ouderwets naar de apotheek. Onhandig, want de apotheek is alleen geopend als jij aan het werk bent en de rij is er vaak niet mals. Op MijnPil.nu kun je alle vormen en merken van anticonceptie gewoon online bestellen. En dat heeft een hoop voordelen. 

De anticonceptie kiezen die bij je past

Jouw lichaam is van jou. En dus bepaal jij wat je erin stopt. Dat betekent niet dat je zomaar zonder tussenkomst van je huisarts kunt switchen van pil naar spiraal maar je kunt je wel oriënteren op andere vormen van anticonceptie. Of overstappen op een ander merk omdat je je daar beter bij voelt. Op MijnPil.nu vind je het grootste assortiment anticonceptiemiddelen, handig ingedeeld per categorie. Van elk middel lees je precies wat er in zit en hoe het werkt. Om daadwerkelijk te bestellen, heb je wel eenmalig een recept van je huisarts nodig of een foto van je huidige anticonceptie met het apotheeketiket zichtbaar. 

Apotheekbezoek overslaan

Zoals gezegd, zo’n apotheekbezoek past niet altijd in de planning. En dat hoeft ook niet meer. Want dankzij MijnPil.nu ligt jouw anticonceptiemiddel voortaan bij jou in de brievenbus. Je vertrouwde anticonceptie verkrijgen is daarmee net zo makkelijk geworden als online shoppen. Ook als je last-minute een nieuw voorraadje pillen nodig hebt voordat je op reis gaat, is dit platform jouw life-saver. Of sluit een abonnement af, dan zit je helemaal nooit meer zonder. 

Vrijheid blijheid

Anticonceptie ligt aan de basis van de onafhankelijkheid en vrijheid van vrouwen. Maar dan moet het wel zo makkelijk mogelijk verkrijgbaar zijn. Met een webshop voor anticonceptiemiddelen is dat het geval. Jij kiest, de farmaceut maakt je bestelling klaar en stuurt hem dezelfde dag nog gratis op. Dat scheelt jou een hoop tijd en gedoe.

 

MijnPil.nu begrijpt dat jij geen tijd hebt om in de rij te staan bij de apotheek. Of dat de apotheek nooit open is wanneer het jou het beste uitkomt. Daarom kan je voortaan je anticonceptie online bestellen. MijnPil.nu combineert de kwaliteit en service van je vertrouwde apotheek met de snelheid en het gemak van online winkelen. En overweeg je een andere vorm van anticonceptie, dan kun je bellen of mailen met het team van MijnPil.nu of verhalen van anderen lezen op de website.