Ben jij een echte zorgdrager? Vandaag is je laatste kans om je aan te melden voor de VIVA400-lijst

VIVA400 Zorgdragers

Ben jij een echte zorgdrager en heb je afgelopen jaar met jouw idee de zorg toegankelijker, slimmer en laagdrempeliger gemaakt? Dan verdien jij een plek in de VIVA400-lijst.

Of je nou werkt in de gezondheidszorg of het onderwijs, levensreddende operaties uitvoert of onderzoek doet naar nieuwe medicijnen, jouw drijfveer is helder: je wilt mensen beter maken. En afgelopen jaar heb je met jouw idee de zorg toegankelijker, slimmer en laagdrempeliger gemaakt. Ben of ken je bovenstaande vrouw? Meld jezelf of haar dan vandaag nog aan als VIVA400-vrouw, categorie Zorgdragers.

Over VIVA400
In december gaat het gebeuren: dan reikt VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken.

Zes categorieën
Zoals elk jaar worden 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken. Een beroepsjury reikt de VIVA400-awards  in zes verschillende categorieën. 

Ben of ken jij een echte Zorgdrager? Meld jezelf of haar dan nu aan via viva.nl/viva400 als VIVA400-vrouw, categorie Zorgdragers.