Techtalenten, vandaag is je laaste kans op een plek in de VIVA400-lijst!

VIVA400 techtalenten

Ben jij actief in IT of dataspecialisatie en wil je een plek veroveren op de enige echte VIVA400-lijst? Nomineer jezelf dan nu voor de VIVA400 Techtalenten-award want de inschrijving sluit vandaag.

Ben jij een echte bèta met een voorliefde voor technische hoogstandjes en nieuwe ontwikkelingen? Ben jij keihard bezig om meer diversiteit aan te brengen in de IT-wereld en ken jij als geen ander de weg in cyberspace? En heb jij afgelopen jaar geëxcelleerd in IT en daarin innovatie en leiderschap getoond? Meld jezelf of iemand die je hierin herkent dan aan als VIVA400-vrouw, categorie Techtalenten.

Over VIVA400
In december gaat het gebeuren: dan reikt VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken.

Zes categorieën
Zoals elk jaar worden 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken. Een beroepsjury reikt de VIVA400-awards uit in zes verschillende categorieën. 

Ben of ken jij een Techtalent? Meld jezelf of haar nu aan via viva.nl/viva400 als VIVA400-vrouw, categorie Techtalenten. De inschrijving sluit vandaag.