Dit is waarom je met je beste vriendin op vakantie moet gaan

vakantie vriendin

Een drukke baan of een pittige studie, een druk gezinsleven, een verbouwing of zelfs een verhuizing, door de hectiek van alledag kunnen vriendinnen wel eens op de tweede, derde of vierde plek komen te staan. Nieuwe herinneringen maken boosten je vriendschap, en waar kun je beter nieuwe herinneringen maken dan op vakantie? Een win-winsituatie!

VIVA samen met TUI

Voorpret = bonding

Ga je samen met je beste vriendin op vakantie, dan begint het al bij de voorpret. Wekenlang samen bekijken wat jullie absoluut willen doen, van leuke restaurantjes tot bijzondere activiteiten. En samen verlangen naar de zon en feestjes waar je tot diep in de nacht kunt dansen. Tijdens het inpakken vliegen de whatsappjes je al om je oren: de koffer past niet dicht. En jij stuurt foto’s terug, want je hebt hetzelfde probleem.. Voorpret = bonding!

Alles wat je wilt!

Bij je beste vriendin voel je je totaal op je gemak. Je kunt alles tegen haar zeggen en bovendien houdt ze van dezelfde dingen als jij en zul je dus niet veel activiteiten hoeven laten. Ook is er tijd voor diepe gesprekken, tijdens de relaxmomentjes op het strand of tijdens een drankje op het balkon (wel boeken met zeezicht hè ;-)). En wat denk je van kledingruil voor een avondje uit? Wij zien alleen maar voordelen!

En wat denk je van kledingruil voor je avondje uit? Wij zien alleen maar voordelen!

Herinneringen voor later

Door samen een reis te maken, bouwen jullie automatisch een sterkere band op. Je verzamelt nieuwe “haha, weet je nog”-verhalen waar je het jaren later nog steeds over hebt. En ook die miljoen nieuwe inside jokes, waar je nog maandenlang de tranen van in je ogen krijgt van het lachen, brengen jullie dichter bij elkaar. Eenmaal thuis hebben jullie een voorraad foto’s, herinneringen en binnenpretjes die de vriendschap nog specialer maakt!

Ben jij toe aan TUI?

Op vakantie heb je de tijd voor elkaar en kom je weer helemaal tot jezelf. En de nieuwe herinneringen en impulsen zorgen bovendien voor hernieuwde energie! Toe aan zo’n vakantie? Door jouw leukste / mooiste / grappigste vakantieherinnering met ons te delen en te vertellen met wie jij een nieuwe vakantieherinnering wilt maken, maak je kans op een last-minute van TUI! Hier kun je meedoen.