Een nieuwe sextoy is zo’n Black Friday-deal die altijd mag

Black Friday Weekend

Ben jij een echte koopjesjager en kijk jij al weken uit naar Black Friday? Hartstikke leuk al die kortingen, maar hoe profiteer je van de beste deals zonder dat je jezelf volledig blut shopt?

VIVA samen met EasyToys

Schrijf op wat je nodig hebt

Om impulsaankopen te vermijden is het verstandig om van tevoren op te schrijven wat je echt nodig hebt. Houd daarvoor in de weken voor Black Friday een lijstje bij. Elke keer als je denkt: ik heb echt een jas, parfum, [vul zelf maar in] nodig, schrijf je het op. Je weet dat je deze producten op een gegeven moment gaat kopen, dan kun je dit maar het beste doen tijdens Black Friday Weekend, toch? Zo vind je bijvoorbeeld tijdens het hele Black Friday Weekend bij EasyToys.nl gigantische kortingen op meer dan 100 producten en op bijna alle producten in de shop krijg je een korting van minimaal 20%. En laten we eerlijk zijn: seksuele ontspanning is een primaire behoefte, dus ja: je hebt het écht nodig.

Check de échte korting

En daar komen we meteen bij het volgende punt. Er zijn genoeg winkels en webshops die beweren flinke korting te geven op bepaalde producten. Maar ondertussen word je voor de gek gehouden en hebben ze de originele adviesprijs simpelweg verhoogd. Denk je iets met flinke korting geshopt te hebben, betaal je ondertussen precíes hetzelfde als normaal! Check daarom van tevoren bij een paar webshops wat de reguliere prijs van het product is dat je graag wil hebben.

Laat je niet verleiden en zoek alternatieven

‘Die schoenen zijn wel erg mooi bij dat jurkje dat ik laatst heb gekocht, ‘Oh en die tas is wel echt afgeprijsd zeg’. Hoor je jezelf dit al denken tijdens het shoppen? Probeer je dan toch aan je oorspronkelijke lijstje te houden van wat je nodig hebt. Wil je die items heel graag? Kijk of je nog een cadeaubon hebt liggen of dat je ze misschien op je verlanglijstje kunt zetten voor de feestdagen. Daarnaast is het misschien ook een idee om alleen in de virtuele winkelstraten te shoppen – online dus. Zo kunnen alle andere winkels in de straat je tenminste niet ook nog verleiden met schreeuwende aanbiedingen.

Checklist afgevinkt? Wees dan snel!

Heb je je checklist kunnen afvinken? Oftewel: heb je het product echt nodig én heb je een goede deal te pakken? Sla dan zo snel mogelijk je slag. Want goede deals zijn ook snel uitverkocht! 

Over EasyToys

EasyToys is een online sexshop met meer dan 14.000 seksspeeltjes, lingerie en BDSM-toys voor hem en haar. EasyToys verpakt jouw sextoys altijd discreet en levert altijd snel en zeven dagen per week, ook op zondag. Tijdens Black Friday Weekend strooit de online sexshop met gigantische kortingen! Neem eens kijkje in de webshop en laat je verrassen én verwennen.