Let op: pakjesavond is voorbij maar gratis je beltegoed verdubbelen kan nog wel!

beltegoed actie

Pepernoten, sinterklaasliedjes uit de speakers en een zak vol cadeautjes. Pakjesavond blijft een heerlijk avondje, ook al geloven je kinderen allang niet meer in de goedheiligman. En met deze (cadeau)tips weet je zeker dat ze heel tevreden gaan slapen. En jij ook.

VIVA samen met Vodafone

Het gezelschap is mogelijk wat kleiner dit jaar. Grote kans dat opa en/of oma vanwege corona thuis moeten blijven. Maar dat betekent niet dat je ze over moet slaan. Maak iets lekkers voor ze, laat hun favoriete parfum bezorgen of bel aan met een (jute) zak vol cadeaus.

 

Maak weer eens surprises

Surprises maken, het kost misschien wat tijd en hoofdbrekens maar wat is het leuk als ie daar dan staat op 5 december! En dit jaar leent zich toch perfect voor een ouderwetse knutselsessie? We zijn zo veel thuis. Dus hop, laat je creatieve brein zijn werk doen, verzamel die knutselspullen en zet iets moois in elkaar.

 

Laat je kinderen een afspeellijst samenstellen

Waar jij misschien een beetje bent blijven hangen in de sinterklaasliedjes van weleer, kennen kinderen ook de nieuwste varianten. Of misschien willen ze wel heel iets anders horen deze avond. Laat je verrassen en vraag je kind(eren) een gezellig afspeellijstje te maken voor 5 december.

 

Kies een cadeau waar ze echt blij van worden

Tijdens pakjesavond gaat het er niet om zoveel mogelijk cadeaus te geven en te krijgen, maar iets te vinden waar ze echt bij van worden. Zijn jouw kinderen rond de 10, dan kun je ze bijna niet blijer maken dan met beltegoed voor hun mobieltjes. Zodat ze weer lekker kunnen appen, snappen, bellen en video’s streamen. Bij Vodafone Prepaid heb je nu de 10 = 20 actie waarmee je beltegoed bij opwaarderen gratis verdubbeld wordt (bij zowel 10,- als 20,- opwaarderen). Dat is dus dubbel feest!

 

Begin op tijd!

Wachten duurt lang en helemaal als het op sinterklaascadeautjes is. Begin dus lekker op tijd en maak iets makkelijks voor het avondeten. Good old snert? Jaaa, lekker! En het slikt lekker makkelijk weg als de zenuwen het toch dreigen over te nemen. En hoe eerder je begint, hoe kleiner de kans dat ze moe en misschien een tikkie vervelend worden.

 

Ja, begin ook op tijd met inkopen

Over op tijd beginnen gesproken, doe jezelf een lol en wacht niet tot het laatste moment met cadeaus shoppen. Want stress, want druk, want grote kans dat het cadeau wat je zoekt is uitverkocht. De Vodafone verdubbelingsactie is al begonnen en het extra tegoed is 30 dagen geldig na activering. Wat houdt je nog tegen om nu al dat beltegoed van zoon- of dochterlief op te waarderen.

Moet lukken zo toch, met dat heerlijk avondje? Veel plezier!

Meer over de Vodafone actie
De actie van Vodafone Prepaid loopt tot 13 december. Daarna wordt je tegoed niet meer verdubbeld. De verdubbeling geldt alleen bij opwaarderen met 10 of 20 euro. Het gratis extra tegoed is 30 dagen geldig nadat je het geactiveerd hebt.

Wil jij je kind 5 december blij maken met extra beltegoed? Ga naar de winkel of vodafone.nl/prepaid.