VIDEO: BN’ers over hun innerlijke Bridget Jones: ‘Ik vergat m’n string uit te doen bij het plassen’

De derde ‘Bridget Jones’-film is gisteren in première gegaan. Zoals we van haar gewend zijn, lukt het de blonde blunderkoningin weer om in de meest ongemakkelijke situaties te belanden. Maar niet alleen Bridget is daar goed in, BN’ers kunnen er ook wat van.

Tekst Jessica Sindelka Video Fiona van Kessel

 

Bridget krijgt een baby

Als single lady is Bridget in deze derde ‘Bridget Jones’-film van plan zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma. Ze heeft dus een leuke baan, brengt veel tijd door met vrienden en lijkt alles onder controle te hebben. Met de nadruk op ‘lijkt’…

Deze keer weet de onweerstaanbare Jack het liefdesleven van Bridget flink op z’n kop te zetten. Hij heeft alles wat ze in haar ex Mark Darcy miste en ze valt als een blok voor hem. Het verhaal krijgt echter een bijzondere wending als Bridget onverwachts zwanger blijkt te zijn. Want wie is eigenlijk de vader?

Cast om van te smullen

Behalve Renée Zellweger geeft ook Colin Firth acte de présence in ‘Bridget Jones’s baby’. En ook man candy Patrick Dempsey (die we allemaal kennen als McDreamy in ‘Grey’s anatomy’) doet mee. Need we say more? Dit wil je zien! En dat kan, want de film draait nu in de bioscoop.

Wat is jouw ultieme Bridget Jones-moment? Deel ’m met de hashtag #bridgetjonesmoment.