Chillseekers: Xanne verraste haar man met een TUI last minute naar Mallorca

last minute mallorca

Zon, zee, strand en vooral héél veel relaxen: dat deed Xanne met haar man Michiel, toen ze als verrassing voor hen samen een TUI last minute naar Mallorca won. Ineens stond ze voor zijn neus met ingepakte koffers.

Hoe ging de verrassing?
“Fantastisch! Michiel wist echt van niks. Hij houdt ervan om dingen te organiseren. Dat ik deze reis nu samen met TUI geregeld had, vond hij dus wennen, maar ook heel relaxed.”
Vanwaar deze vakantie?
“Ik run een blog voor moeders, littlefavorites.com, waardoor ik veel vanuit huis werk. Nu ben ik zwanger en ik heb me de eerste maanden behoorlijk beroerd gevoeld. Dus toen heeft Michiel heeft veel gedaan in huis. Hij had wel een reisje verdiend.”
Wat hebben jullie gedaan?
“Uitgerust. We zaten all-inclusive en hebben vooral gegeten en op het strand gelegen.”
Heb je nieuwe energie gekregen?
“Ik ben helemaal tot rust gekomen. Nu heb ik energie voor twee.”
Nog tips om tot rust te komen?
“Ik heb nooit tijd om te lezen, dus lees ik op vakantie juist veel. Verder luister ik naar muziek, drink smoothies en neem regel­matig een duik in het zwembad.”

Doen! Tips van Xanne en Michiel 

Portals Nous
“De haven in het luxe Portals Nous is het bekijken waard. Ook is er een mooi strand. Op loopafstand van de haven vind je het Lila Portals Beach restaurant, met geweldig uitzicht over de zee en lekker eten.”
Palma de Mallorca
“Natuurlijk moet je even naar de hoofdstad als je op Mallorca bent. De indruk­wekkende kathedraal La Seu stamt uit de dertiende eeuw. Daarnaast kun je in Palma de lekkerste tapas eten en geweldig shoppen.”
Port D’Andratx
“Een pittoresk vissersdorpje met een leuk strand. De vis in de restaurants is meestal net gevangen, dus verser dan vers. In de haven zit koffietent Cappuccino, waar ze erg lekkere koffie schenken.”

Ook toe aan vakantie? Boek een relaxte last minute via Tui.nl/last-minute!