Clean like a boss met dit schoonmaakmerk

De ondernemende vrouw? Dat is een superwoman die heel veel ballen tegelijkertijd in de lucht houdt: deals sluiten, een team aansturen, sporten, een gezin onderhouden en een huishouden runnen. Gelukkig maakt ethisch schoonmaakmerk method van dat laatste een feest!

VIVA samen met Method

Method staat bekend om haar schoonmaakproducten die een lust zijn voor het oog en tegelijk net zo lief zijn voor de planeet als genadeloos voor vuil. Duurzaamheid is voor het schone schoonmaakmerk geen trend, maar een vanzelfsprekendheid met onder andere productingrediënten van natuurlijke oorsprong en verpakkingen van 100% gerecycleerd plastic.

Hoe maak je van je huishouden een bloeiende onderneming:

  1. Schone en frisse ramen? Voeg naast een beetje azijn ook citroensap toe aan je sopje. Hierdoor worden je ramen niet alleen blinkend schoon, maar ruiken ze ook super fris (en fruitig!). Handige bijkomstigheid: de geur van citroen geeft je energie en bevordert het concentratievermogen.
  2. Net terug van de bootcamp in het park? Je handen zijn in een handomdraai weer fris met method’s handzeep roze grapefruit.
  3. Vieze handafdrukken op je witte muur: boen met een grapefruit met wat zout erop het vuil zo van de muren! Spoel met wat water af en je muur is weer splinterschoon.