Zo’n coronakerst is helemaal zo gek nog niet. En dit is waarom

corona kerst

We mogen nog steeds niet in grote getale bij elkaar komen. Dus kerst wordt een intiem feestje dit jaar. Is dat erg? Niet als je er samen een speelse en sexy kerst van maakt.

VIVA samen met EasyToys

Je mooiste outfit, glitters en kaarslicht. Dat klinkt als kerst, maar eigenlijk nog meer als een romantische avond met je lief toch? Met die sfeer van kerst om jullie heen, is het heel makkelijk om er magische dagen van te maken met z’n twee. Helemaal als je het zo aanpakt. 

Leg spannende cadeaus onder de boom

Het feit dat je nichtje van vijf en je neefje van veertien er dit jaar niet bij zijn met kerst, is jammer maar biedt ook perspectieven. Want de cadeaus onder de kerstboom kunnen daardoor net een tikkie ondeugender. Dompel je onder in de feestelijke shop van EasyToys en vind een spannend cadeau voor je lief. Een nieuwe toy, sexy lingerie (voor op je eigen lijstje dan) of een luxe cadeaupakket, EasyToys heeft alles in huis om van kerst 2020 een editie met vele pieken te maken. In hun kerstshop kun je zoeken op budget, onmisbare cadeaus voor koppels, kinky giftsets of iets alleen voor jou. Van 13 t/m 24 december kruipt de online seksshop in de huid van de kerstman. Elke dag tot aan tweede kerstdag geeft EasyToys leuke verrassingen weg. Met als hoogtepunt de speciale Christmas Shopping Days op 25, 26 en 27 december waarop je tot wel 57% korting krijgt.

Bereid een erotisch maal

Sommige gerechten of lekkernijen hebben een zweem van erotiek om zich heen. Omdat je ze samen eet, omdat ze lust aanwakkeren of omdat ze gewoon orgastisch lekker zijn. Oesters zijn misschien wel de bekendste lustopwekkers. De grote hoeveelheid zink in oesters vergroot de vruchtbaarheid en verhoogt de spermaproductie. Begin je kerstmaal daarom met een dozijn oesters. Stap daarna over op de artisjok. Niet zozeer een wetenschappelijk bewezen lustopwekker, maar het een voor een aflikken van z’n blaadjes kan er behoorlijk sexy uitzien. Voor een erotische afsluiter van je kerstdiner kies je het beste voor chocola. Hoewel een kaasplankje een nog grotere libidoboost is. Dat komt door de grote hoeveelheid fenylethylamine (PEA) die er in zit. Je hersenen maken deze natuurlijke amfetamine aan als reactie op een gevoel van liefde.

Doe de leukste standjes

Om een beetje in de kerstsferen te blijven, bedacht EasyToys de leukste standjes voor onder de kerstboom. Wat dacht je van seks op z’n rendiers? Denk doggy-style maar dan met jou als rendiertje. Dus haal die rendierhaarband maar weer van zolder. Een ander kerstig standje is jingle balls. Waarbij de balls staan voor, jawel, de ballen van je lief. Terwijl je omgekeerd op hem zit, heb je beide handen vrij om zijn scrotum te masseren. Zeker weten dat je hem daarmee een groot plezier doet. Kijk op EasyToys voor nog meer spannende activiteiten voor onder of bij de kerstboom. 

EasyToys wil jou graag een handje helpen als het om seks gaat. Daarom heeft de online seksshop speciaal voor de feestdagen de spannendste cadeaus geselecteerd. EasyToys heeft alles in huis om van jouw decembermaand een maand full of Magic Moments te maken. En so you know: iedere bestelling wordt altijd discreet verpakt en bezorgd.