De comeback van de plissérok

Ruches, kantjes en plooitjes. De jaren 50 herleven zich, want celebrities als Marilyn Monroe gingen je al voor. De voorheen altijd zo klassieke plissérok is inmiddels een tijdloos mode-icoon geworden dat al op verschillende catwalks te bewonderen was. Dus ga maar snel op zoek naar een panty zonder ladders, want ook deze herfst en winter blijft de plissérok een musthave in je garderobe.

De rok heeft het stoffige imago van kostschooluniform van zich af weten te schudden, waardoor de plissé niet meer alleen hot en happening is op en rond het schoolplein, maar ook de drukke winkelstraten domineert. Korte pleated rokken, lange pleated rokken, metallic of denim. Aan diversiteit in ieder geval geen gebrek. En hoewel de ultravrouwelijke rok op het eerste gezicht moeilijk te combineren valt, is het juist een ideaal item om mee te mix en matchen.

Steel bijvoorbeeld de show door de plissérok te combineren met een oversized blouse en een paar goeie hakken. Of met een comfy sweater voor de koudere dagen of in combinatie met stoere boots en een bikerjasje voor een bad-ass look.

Laat je inspireren en shop jouw favoriete plissérok op Wehkamp.nl