Deze bikini’s en badpakken passen het beste bij je lichaamsvorm

De zonnebril gaat steeds vaker op, de terrassen lopen vol en de vakantie komt dichterbij: kortom, de zomer is in aantocht. En als we zeggen zomer, dan zeggen we natuurlijk: zon, zee en… badpakken en bikini’s. Ben jij nog op zoek naar een nieuw exemplaar? Check dan eerst je lichaamsvorm en gebruik deze tips om een bikini of badpak te vinden waar je je lekker in voelt.

VIVA samen met PrimaDonna

De peer

Ben jij gezegend met slanke schouders en een taille waar menig topmodel jaloers op is? Heb je daarnaast vrouwelijke heupen en volle dijen? Dan zie je er prachtig uit in een bikini die jouw sierlijke taille accentueert. Met een balconettetop, zoals de Vegas  en de California van PrimaDonna, gaat de aandacht naar je decolleté in plaats van naar je heupen. Draag hieronder een riobroekje voor een slank silhouet en jij bent helemaal klaar voor je eerste stranddag!

De appel

Heb je een volle boezem, en paar slanke benen en heupen, en een wat bollere buik? Dan ben je een echte appel. Je vrouwelijke rondingen komen het mooist tot hun recht in een badpak of tankini met een sexy decolleté. Ook heupslipjes met lintjes aan de zijkant staan jou heel mooi. Ga voor de Vegas  en Canyon True Red.

De zandloper

Wat een geluksvogel ben jij, zandloper! Vrouwelijke heupen, volle borsten en een smalle taille: met dit figuur staan eigenlijk álle bikini’s en badpakken je prachtig. Je hebt veel troeven en die mag je gerust allemaal uitspelen. Bijvoorbeeld in de New Wave, een bikini met opvallende kleurtjes en een diep decolleté. Wil je je mooie taille benadrukken? Ga dan voor een bikinibroekje met een high waist, zoals de Hollywood.

De atleet

Pump up the jam, pump it up! Ben jij dagelijks in de sportschool te vinden of ben je gewoon van nature sportief gebouwd? Je subtiele rondingen mag je gerust accenturen met een bikini met drukke en felle print. Ook een bikinibroekje met lintjes aan de zijkant kun je goed hebben, zoals de Beach Surf Girl of Pop. Wil je iets meer boezem creëren? Koop dan een padded bikinitop.

De ‘V’

Smalle heupen, volle borsten en atletische schouders: drie keer ‘check’? Dan ben je een echte ‘V’. Laat je van je beste kant zien met een hipsterbikinibroekje (hotpants) in een felle kleur die je heupen optisch wat breder doen lijken. Zorg dat je een bikinitop met beugel draagt om je vrouwelijke boezem goed te ondersteunen. Kies de Sherry of Cocktail Boobooblue.

Een bikini of badpak voor elke vrouw

Ben jij gezegend met een grotere cupmaat en vind je het soms lastig om een mooie bikini of elegant badpak te vinden dat past bij jouw figuur? Kijk dan zeker eens in de webshop van PrimaDonna. PrimaDonna heeft prachtige bikini’s en badpakken, óók voor vrouwen met een grotere cupmaat. Hierdoor komt jouw figuur goed tot z’n recht. Extra voordeel: alle items uit de swimwearlijn hebben de allerbeste pasvorm en kwaliteit. Je kan je bikini of badpak dus niet alleen dit seizoen dragen, maar ook de komende jaren.