Deze dingen kan je met keukenpapier doen zonder dat je het wist

keukenpapier

Keukenpapier, dat gebruik je toch alleen om mee schoon te maken? Dacht het niet! Er zijn plenty momenten waarvoor je een keukenpapiertje van de rol af kan scheuren. Wij zetten ze voor je op een rij.

VIVA samen met Plenty

Langer vers

Verse kruiden kunnen je gerecht helemaal afmaken. Maar vaak wanneer je verse munt of dille of wat dan ook hebt gekocht voor een bepaald gerecht, gebruik je het vervolgens niet meer en droogt het uit. Zonde! Met Plenty keukenpapier kun je je verse kruiden langer bewaren. Maak een stuk keukenpapier nat (volgens 95 procent van de testers van hettestpanel.nl kan je dit prima nat gebruiken) onder de kraan en rol vervolgens de kruiden erin. Zo blijven ze minstens een paar dagen langer goed.

Last-minute bezoek

Staat er plotseling visite voor je deur en heb je geen drankjes in de koelkast staan? No problem! Verpak je fles met nat keukenpapier van Plenty  en zet ‘m dan in de vriezer. Binnen een kwartiertje is het heerlijk koud.

Gouden tip

Je zilver poetsen zonder (dure) zilverpoets? Gebruik ketchup. Wrijf het in met Plenty keukenpapier, en klaar.

Slalalala

Niets irritanter dan wanneer je een zak sla opent, de sla helemaal nattig en bruin is. Dat los je gemakkelijk op met Plenty keukenpapier. Haal de sla eruit en rol het in een keukenpapiertje of stop alleen een keukenpapiertje erbij in de zak en doe de zak weer dicht. Het vocht wordt geabsorbeerd, waardoor je sla langer lekker is! Bijna alle testers van hettestpanel.nl (97 procent) vindt dat Plenty keukenpapier uitstekend absorbeert.

Weg vet

Als je per ongeluk een kaars hebt omgestoten en er kaarsvet op je tafel of tafelkleed is belandt, hoef je die heus niet meteen te vervangen. Leg een keukenpapiertje van Plenty op het kaarsvet en pak het strijkijzer erbij. Strijk een aantal keer (zonder stoom) over het keukenpapier, net zo lang tot het kaarsvet weg is.

Blinkblink

Om een dof en vies badkamermeubel te reinigen, vul je de plantenspuit voor 4/5 met wat er en 1/5 met azijn. Leg wat Plenty keukenpapier in de wastafel en op de kraan. Besproei het met het mengsel en laat het een nacht weken. Haal het papier ’s ochtends weg en wrijf alles met een doekje droog en shiny. Volgens 86 procent van de testers van hettestpanel.nl is Plenty het beste keukenpapier om te gebruiken in combinatie met schoonmaakmiddelen.

Het ideale keukenpapiermoment van hettestpanel.nl-testers

Je kruiden in bewaren en je drankjes koelen met keukenpapier? Jazeker! Volgens de testers van het testpanel.nl is Plenty keukenpapier óveral voor te gebruiken. Duizend deelnemers van hettestpanel.nl hebben een week lang twee soorten keukenpapier van Plenty getest, Pleny Compact en Plenty Extra Strong. 97 procent vindt Plenty veelzijdig toepasbaar. Ze delen hieronder hun favo keukenpapiermomenten.

  • Als vervanging voor de vaatdoek
  • Het poetsen van de auto
  • Bij het knutselen/hobbytijd
  • Neus snuiten, snotneuzen van kinderen
  • Bij het koken
  • Op vakantie of onderweg
  • Als er (door de kinderen) geknoeid is
  • Schoonmaken van spiegels

 

Meer informatie over Plenty keukenpapier? Klik hier!

Plenty