Reizen met kleintjes en toch rust aan je hoofd? Zo doe je dat.

Het is bijna zomervakantie. En dat betekent dagtripjes, lange autoritten naar jullie vakantiebestemming of misschien een pittige vliegreis. Mogen we je voorstellen aan het luisterboek? Oortjes en genieten maar. Voor je het weet zijn jullie ter plaatse.

 VIVA Mama samen met Storytel 

Heb jij al eens kennisgemaakt met een luisterboek? Reuzehandig voor de hele familie, omdat er altijd wel iets leuks of leerzaams tussen zit voor groot én klein. Tijdens het koken, op het strand voor het slapen gaan of onderweg naar je vakantiebestemming; een luisterboek kan altijd. En met al die prachtige kinderverhalen en sprookjes blijft het zeker wel even stil onderweg. Kan je zelf ook eindelijk beginnen aan de nieuwste thriller van Saskia Noort waar je anders nooit aan toekomt. Laat de vakantie maar beginnen!

Eigen boekenplank

Storytel heeft nu een heel handig familieabonnement, waarmee je als gezin onbeperkt geniet van wel honderdduizend Nederlands- en Engelstalige luisterboeken en e-books. Van sprookje tot chicklit en van thriller tot managementboek. Hierin kies je voor 4 of 6-persoons abonnement, waarbij elk gezinslid een eigen boekenplank heeft met z’n favorieten. Plaats je je boek offlline op de boekenplank, dan kun je ook zonder internet gewoon verder lezen. En kom je er na een paar bladzijden achter dat het niks is, dan kies je gewoon een andere. In de app zit trouwens een handige kidsmode, zodat je altijd een veilige leesomgeving creëert voor je kind.

De mooiste verhalen van de Efteling

Exclusief voor Storytel zijn er net in de app ruim veertig luistersprookjes bijgekomen. En zo nu en dan hoor je daar liedjes bij die je misschien wel kent uit de Efteling. Dus ga je deze zomer een dagje richting Kaatsheuvel, dan zijn de verhalen van Roodkapje, Assepoester, Jokie en Raveleijn en Doornroosje erg leuk om alvast in de stemming te komen. Of wissel het thuis eens af met een voorleesverhaal. Nog even een kwartiertje luisteren voor het slapengaan – je kunt zelfs een timer instellen – en dan heerlijk wegdromen. 

Een Storytel abonnement is er al vanaf € 9,99 per maand en is ieder moment opzegbaar. Ga naar www.storytel.com en probeer Storytel 2 weken gratis!