Dit wordt jouw nieuwe zonnebril voor op een festival

Het leukste van de zomer? Zon, terrasje, nieuwe outfit en veel te gekke festivals op de kalender. Natuurlijk hoort daar een nieuwe zonnebril bij. En voor een leuk prijsje misschien wel twee. Dit is de festival-top3 van deze zomer.

VIVA samen met Charlie Temple

Topper 1: De sporty zonnebril

Natuurlijk pak je als festivalfan graag uit qua outfit. Een sportief montuur is hier de perfecte  eyecatcher voor. Zwart of fel van kleur, het kan allemaal. En omdat je al genoeg geld uitgeeft aan al dat leuks, is het fijn dat je nieuwe bril betaalbaar is. Zo heeft Charlie Temple de Parker: sportief met ronde glazen. En als je wilt met glazen op sterkte.

Topper 2: De iconische blikvanger

Alleen de naam is al prachtig: Rider. Deze klassieke, iconische zonnebril is het perfecte accessoire. Of je nu naar Lowlands, Mysteryland of The Great Wide Open gaat: de Rider van Charlie Temple is trendy, stijlvol en stevig. En door het vierkante montuur met afgeronde hoeken, val je lekker op. Voor 50 euro een echte musthave.

Topper 3: De peachy zonnebril

Bij festivals hoort kleur, dus zeg het met peach deze zomer! Met deze bril dans je tot de zon onder gaat. De Barron is de tijdloze topper van Charlie Temple. Is Crystal Peach niks voor jou? Ga dan voor Chrystal White of Marzipan Tortoise. Om de prijs hoef je het niet te laten. Deze zonnebril koop je voor 29 euro.

Vind jouw perfecte bril online bij Charlie Temple

Bij Charlie Temple vind je brillen én zonnebrillen vanaf slechts 25 euro. Je kunt dus elke dag een andere bril op.

Het enige wat je vooraf hoeft te doen is een oogmeting bij een fysieke opticien. Daarna kun je op de site van Charlie Temple op zoek gaan naar de perfecte bril. Als je ‘m op werkdagen voor 18.00 uur bestelt, heb je de bril de volgende dag al in huis. Als je kiest voor een multifocale bril (45 euro), is de levertijd 7 werkdagen.

Kijk snel op de website van Charlie Temple voor de complete collectie.