Opwindend: EasyToys geeft gratis 1500 luchtdrukvibrators weg!

gratis satisfyer

We zijn met z’n allen een stressvolle tijd doorgegaan en de onzekerheid is helaas nog niet weg. Daarom is het juist nu belangrijk aan je sexual wellness te werken. En EasyToys maakt dat lekker makkelijk.

VIVA samen met EasyToys

Sexual wellness is zoveel als volledig tot ontspanning komen door lief te zijn voor je lijf. Nee, niet alleen door jezelf lekker in te smeren en met liefde naar je lijf te kijken, maar ook door het seksueel te prikkelen. We hebben het over de gezondheid en optimalisatie van jouw seksleven.

Easy peasy

De makkelijkste weg naar ontspanning ligt binnenkort misschien wel in je brievenbus want EasyTosy deelt maar liefst 1500 GRATIS Satisfyer Curvy+ toys t.w.v. €49,95 uit. Wil je kans maken op deze luchtdrukvibrator? Ga dan naar EasyToys en vul het winformulier in.

Vul formulier in en win

De Curvy 1+ is een luchtdrukvibrator die de clitoris stimuleert met pulserende luchtgolven. De toy heeft drie vibratiestanden en zeven verschillende vibratiepatronen. Maar het allerleukste is dat je deze toy kan koppelen aan de gratis Satisfyer App. Via de app kun je je eigen vibratiepatronen creëren, zodat je optimaal geniet.

Seks tegen stress

Dat een goed orgasme voor veel ontspanning zorgt hoeven we jou waarschijnlijk niet uit te leggen. Maar seks kan meer. Verdrietige gevoelens, werkstress of relatiemineur naar de achtergrond verdrijven bijvoorbeeld. Puur door wat meer aandacht aan je seksuele gezondheid te besteden. Wie de tijd neemt voor lichaam en geest kan weer helemaal zen worden.

EasyToys & Sexual Wellness

De missie van EasyToys is om seks bespreekbaar te maken. Ze willen af van het taboe op seks en ervoor zorgen dat iedereen open over zijn seksleven kan praten. Want alleen dan kan jij het beste uit je seksleven halen. Omdat ze bij EasyToys het belang van Sexual Welness inzien, geven ze jou alle tools om jouw seksleven te verbeteren. Bijvoorbeeld door het aandragen van nieuwe seksstandjes, het bespreken van sekstoys en door het aanbieden van uiteenlopende adviserende en inspirerende artikelen op het gebied van seks, liefde en relaties.