Doe eens Deens: Met VIVA Mama naar LEGOLAND Billund Resort

Heb je het reisverhaal over Denemarken en LEGOLAND® in de nieuwste VIVA Mama gelezen en heb je zin om er ook naartoe te gaan? Dat kan nu met korting!

Het originele LEGOLAND-themapark ligt in het zuiden van Denemarken. Behalve heel veel LEGO zijn er ook 55 attracties: van achtbanen tot de nieuwe attractie LEGO® NINJAGO™ – The Ride, een interactieve lasergame waarbij alle Ninja-bewegingen van je koters goed van pas zullen komen. Een aanrader in de buurt van LEGOLAND: safaripark GIVSKUD ZOO/ZOOTOPIA, waar je leeuwen, olifanten en giraffen vanuit je eigen auto kunt bekijken. Ook leuk in de buurt: shoppen, slenteren, zwemmen in zee of je maakt een duik in het grootste zwemparadijs van Scandinavië: Aquadome.

VIVA Mama-arrangement: 4 dagen vanaf € 410 (per bungalow)

Dit krijg je:
• 3 overnachtingen in een driekamerbungalow, type Classic 4, in vakantiepark Lalandia Billund, o.b.v. logies.
• snelle boekers ontvangen een gratis LEGO Creator doos t.w.v. € 97,95 per boeking (OP=OP).
• de 1e 25 boekers ontvangen de reisgids Kidskompas Denemarken t.w.v. € 12,95 per boeking. Met Kidskompas Denemarken hebben kinderen hun eigen reisgids in handen. In deze gids lezen ze wat de leukste attracties, musea en activiteiten in Denemarken zijn. Daarnaast leren ze allerlei weetjes over het land en de inwoners. Natuurlijk komen ook de Vikingen uitgebreid aan bod. Ouders vinden in Kidskompas Denemarken tips over geschikte overnachtingsmogelijkheden, Deense gewoonten en andere praktische zaken. De gids is ingedeeld per regio en heeft een apart hoofdstuk over Kopenhagen.
• een LEGO-cadeautje per kind.
• gratis resortpas voor de kinderen.
• per boeking een gratis Be Happy Pass, waarmee je korting krijgt op tal van attracties, winkels en horecagelegenheden in de gemeenten Billund, Vejle, Kolding, Vejen, Esbjerg (incl. Ribe), Varde, Fredericia en Middelfart.
• eindschoonmaak.

Tip: Boek een LEGOLAND Billund Resortpas (dag van aankomst en vertrek zijn eveneens inbegrepen) met onbeperkt toegang tot het LEGOLAND park, GIVSKUD ZOO, zwemparadijs Aquadome en binnenspeeltuin Monky Tonky Land. Prijs: € 79 per persoon bij boeking in Nederland. Ter plaatse betaal je een hogere prijs.
Reisperiode: 4 april t/m 3 november 2017, aankomst dagelijks
Boekingsperiode: t/m 31 december 2016

Voor meer informatie, voorwaarden en boekingen ga naar www.tui.nl/viva, bel met TUI: 0900-8847 (€ 0,70 per gesprek) of ga langs bij een TUI winkel in de buurt.

Op deze reis zijn de ANVR/SGR-voorwaarden van toepassing.