Eerste hulp naar een perzikhuid

huid naïf

Je huid is het grootste en meest kwetsbare orgaan van je lijf. Regen, zon, kou, droge lucht… Je velletje, zeker op je gezicht, wordt continu blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Maar met deze nieuwe gewoontes in de ochtend glow jij de dag door.

Viva samen met Naïf

Reinigen, reinigen, reinigen

Je huid verzorgen begint bij goed reinigen, ’s avonds én ’s ochtends. Zo krijgen onzuiverheden geen kans, kunnen verzorgingsproducten beter hun werk doen en blijft je huid in een constante conditie. Agressieve reinigers werken vaak averechts, dus ga voor milde producten. Handig is om pas na het aanbrengen van je haarproduct je gezicht te reinigen. Zo blijven er geen restjes haarspul op je gezicht achter.

Dag en nacht

Na het reinigen is het ’s ochtends tijd voor een flinke lik dagcrème. Dat is misschien wel het belangrijkste product voor je huid. Althans: als je er een smeert die je huid gezond, soepel en gehydrateerd de dag in stuurt. Net zo belangrijk is om een voedende nachtcrème op je gezicht aan te brengen voordat je je bed in kruipt. Want ook ’s nachts heeft je huid verzorging nodig.

Anti-zon

Lekker is het wel, die hete zonnestralen op je koppie. Maar gezond is anders: uv-stralen zorgen voor huidveroudering en uitdroging. Kies daarom voor een (dag)crème met SPF of een natuurlijke uv-filter. En smeer je desnoods in met zonnebrand als de zon echt te hard schijnt.

Winnen!

Omdat je huid al genoeg schadelijke stoffen van buitenaf opneemt, is pure verzorging belangrijk. De producten van Naïf bevatten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. In plaats daarvan vormen natuurlijke ingrediënten als lijnzaadolie, avocado-olie en lycosol (tomaatextract) de basis. Je zou er bijna letterlijk een likje van nemen, zo natuurlijk is het. En dat kun jij ervaren! Wij mogen 3x een glow getter set t.w.v. € 59,95 van Naïf verloten. De perfecte set voor een natural glow. In het pakket zitten 3 gezichtsverzorging producten: dagcrème, nachtcrème en een cleanser. Alles voor een natuurlijke gloed. Vul je gegevens in en maak kans. Grijp je net mis, dan kun je de producten voor je nieuwe beautyroutine bestellen op naifcare.com.