Jullie gênantste Bridget Jones-momenten

bridget jones's baby

In de nieuwe bioscoopfilm ‘Bridget Jones’s Baby’ is Bridget gelukkig weer net zo ouderwets klungelig als we van haar gewend zijn. Maar zelf kunnen we er ook wat van. Wij vroegen jullie om je gênantste Bridget Jones-moment.

  • “Over een kabel struikelen tijdens een bedrijfspresentatie. Meer dan 25 collega’s zagen me op de meest oncharmante manier op de grond vallen.”
  • “Ik moest oppassen op de kat van de buren. Het was schitterend weer en ik lag topless te zonnen in hun toffe tuin. Tot ik de schrik van m’n leven kreeg: mijn buurjongens stonden ineens naast me. Bleek de familie een dag eerder terug te zijn van vakantie.”
  • “Het moment waarop mijn kersverse vriend vroeg wanneer ik van plan was mijn benen te scheren. Supergênant! Door alle verliefdheid was ik het helemaal vergeten. Dat had Bridget ook kunnen overkomen.”
  • “Sowieso dat ene moment op de camping in Frankrijk. Ik liep terug van het toilet en dacht nog: waarom kijkt iedereen zo naar me? Bleek er wc-papier aan mijn broek te hangen. Oeps!”
  • “Mijn vriend en ik vonden het wel spannend om het een keer in een pashokje in een kledingwinkel te doen. Al snel stond er een winkelmedewerker naast ons met het verzoek of dat ‘even ergens anders kon’…”
  • “Ik werkte in de bediening van een restaurant en had die avond de naarste gasten ooit. Toen ze de deur uitstapten, was ik ontzettend opgelucht dat ik van ze af was. Terwijl ik achter de bar stond, vertelde ik mijn collega in geuren en kleuren over het verwaande gedrag van de groep. Yep, je raadt het al: blijkbaar stond een van hen nog bij de garderobe in de hal. Ze had alles gehoord en kwam woedend het restaurant binnen stampen. Ik kon wel door de grond gaan.”

Wat was jouw grootste Bridget Jones-moment? Deel ’m met de hashtag #BridgetJonesMoment.

‘Bridget Jones’s Baby’ draait nu in de bioscoop!