Hallo 2020: begin het nieuwe jaar gezond samen met Miljuschka

miljuschka witzenhausen

2020 is officieel van start en een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en nieuwe doelen. En misschien ook wel goede voornemens. Vooral na de kerstvakantie vol met feestjes en gezelligheid, nemen we ons vaak voor om weer een beetje gezond te doen. Hoe? Miljuschka Witzenhausen en WW helpen!

VIVA samen met WW

Miljuschka is van plan 2020 goed te beginnen en een gezondere levensstijl aan te nemen. Een uitdaging die ze samen met WW (voorheen WeightWatchers) en jou aangaat. Het doel? Minder snaaien en wat vaker je gezicht laten zien in de sportschool. Oftewel: die goede voornemens nu wél waarmaken.

De uitdaging begint op 1 januari en is voor iedereen te volgen op het Instagramaccount van WW, waar Miljuschka haar ervaringen, recepten en tips deelt. Ook geven diëtisten en beweegexperts  informatie en tips & tricks op het gebied van voeding, mindset en beweging.

Begin 2020 ook gezond! Houd vanaf 1 januari #mijngezondestart en #mijnww in de gaten en ga samen met Miljuschka de uitdaging aan. Doe jij mee?

Ontdek hier nog meer tips van Miljuschka én haar favoriete gezonde recepten.

Wanneer je je aanmeldt bij WW, krijg je een gepersonaliseerd plan om je doelen te bereiken. Ben je al lid van WW? Dan kun je de challenges ook vinden op Connect.