Gratis naar de film ‘Huisdiergeheimen’ met Vitakraft

huisdiergeheimen

Van kattenfilmpjes krijgen we nooit genoeg en schattige puppy’s kunnen zelden iets fout doen. Of toch wel? In de nieuwe bioscoopfilm ‘Huisdiergeheimen’ zijn ze niet zo braaf als ze lijken…

In ‘Huisdiergeheimen’ volg je de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

‘Huisdiergeheimen’ is de nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van ‘Verschrikkelijke Ikke’ en ‘Minons’. Zien? Met Vitakraft kun je bioscoopkaarten winnen! Dus hop, naar de winkel voor een Vitakraft-product met actiesticker. Met de unieke code in de sticker maak je kans op één van de 200 bioscoopkaartjes. Welke snack haal jij voor je huisdier?

‘Huisdiergeheimen’ draait vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Op vitakraft.nl/film lees je meer over de actie, de producten en de actievoorwaarden.

Huisdiergeheimen © 2016 Universal Studios. All rights reserved.