Hoe je nú kans maakt op fantastische prijzen

Wat hebben iemand verwennen en in de prijzen vallen met elkaar te maken? Nou, best veel! Start nu een Hallmark Verwen Estafette en stuur de online actiekaart naar iemand die een verwenmoment verdient. Maak je de langste estafette, dan win je misschien een weekend weg!

Het is zaliger te geven dan te ontvangen, is een oude wijsheid. En zeg nou zelf: die is ook hartstikke waar. Want natuurlijk wil je iets doen voor die vriendin met relatieproblemen. Of voor je moeder die het moeilijk vindt dat al haar kinderen nu uit huis zijn. Stuur diegene vandaag nog een Verwen Estafette actiekaart. Hoe vaker deze actiekaart online wordt doorgegeven, hoe groter de kans op een prijs!

hm_adv

Waarom je echt mee moet doen
Zo maak je elke week kans op één van de zes verwenprijzen t.w.v. € 250,-. Van een heerlijk diner tot een jaar lang elke maand een nieuw boek. Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een heerlijk verwenweekend t.w.v. € 1.500,-.

Start vandaag nog een Verwen Estafette!

Hoe doe je dat?

  • Ga naar verwenestafette.nl en vraag een code op!
  • Stuur de Verwen Estafette actiekaart online door naar iemand die het volgens jou echt verdient. Laat diegene ook weer een Verwen Estafette actiekaart doorsturen naar een ander en ga zo maar door.
  • Trommel familieleden, vrienden en bekenden op om ook mee te doen. Wie de langste estafette maakt, kan prachtige prijzen winnen.

Hier vind je alle prijzen en de actievoorwaarden. De actie loopt t/m vrijdag 2 december 2016.

Wie gun jij een verwenmoment

Het perfecte cadeau!
Ken je dat: je zus, vriendin of moeder is jarig en na urenlang door de stad struinen heb je nog geen origineel cadeau. Dé oplossing is de Hallmark Verwenkaart. De Verwenkaart is er van € 5,- tot € 150,- in zes categorieën: Eten & drinken, Overnachten, Beauty & Wellness, Boeken & Tijdschriften, Film & Muziek en Cadeau & Wonen. Er zijn in totaal 20.000 cadeaus beschikbaar. Altijd een succes! Je koopt de Verwenkaart in de winkel bij je in de buurt of op Hallmark.nl (vanaf € 10,-). De kaart verzilveren kan hier.