Interieurliefhebbers opgelet: shop tot 60% korting bij vtwonen tijdens Black Friday

Met onstuimig herfstweer en de winter in aantocht, zitten we maar al te graag binnen. En dan het liefst met een dekentje op de bank voor de tv. Je weet wel: zo’n luie dag waar je intens van kan genieten na een hectische week. En wanneer je veel tijd binnenshuis doorbrengt, is het wél zo fijn als je huisje op en top in orde is. Dus: heb je nog een nieuwe bank, mooie gordijnen of een warm vloerkleed nodig: sla nu je slag! Want tijdens Black Friday zijn er kortingen waar je u tegen zegt… 

Viva samen met vtwonen

Helemaal ready om je interieur nieuw leven in te blazen? Tijdens Black Friday van 23 tot en met 26 november kun jij de mooiste spullen voor je huisje scoren. Van bijzondere lampen en meubels tot woonaccessoires en kleedjes: er is voor ieder wat wils. Wij delen alvast onze favorieten met jou:

  1. 40% korting op de speelse taupe velours stoel.
  2. 60% korting op de houten Zusss klok met een minimalistisch design.
  3. 20% korting op een houten witte tripod vloerlamp.

 

Scoren maar!

Vtwonen houdt tijdens Black Friday vier dagen lang een uitverkoop met kortingen tot maar liefst 60 procent op producten van allerlei topmerken. Dus ben je fan van namen zoals Zuiver, Dutchbone, House, Doctor en Bloomingville Woood? Kom dan zeker een kijkje nemen in de webshop. Nieuwsgierig geworden naar meer? Bekijk hier alle woonaanbiedingen tijdens Black Friday.