Must-do! In dit interactieve kunstwerk beweeg je door steeds veranderende dimensies

Moco museum amsterdam

Reflecteren doe je meestal op iets wat al gebeurd is. Studio Irma en Moco museum lanceren een nieuwe manier van leven waarin dit precies andersom gebeurt. En dat resulteert in een interactief must-see kunstwerk.

VIVA samen met Moco museum

In een Digital Immersive Art tentoonstelling, laten ze je zien hoe wij onze toekomst kunnen vormgeven door eindeloze, mogelijke verbindingen te leggen. In dit interactieve kunstwerk beweeg je door fel gekleurde lichten en drijf je voort op muziek en dans. De ruimtes zijn oneindig variabel met steeds veranderende dimensies en etherische kunstwerken die met elkaar communiceren. Je blijft foto’s maken!

Connectivisme

De werken benadrukken dat internettechnologieën zoals webbrowsers, zoekmachines en sociale media bijdragen aan nieuwe manieren van begrijpen en leren in ons digitale tijdperk. Als we er collectief voor kiezen om deze digitale meeslepende tentoonstelling te ervaren, reflecteren we vooruit op zoek naar zogenaamd connectivisme.

Het beste van Banksy

Terugkerend ‘resident’ in Moco museum is Banksy. Je weet wel, die kunstenaar van wie niemand weet wie hij nou echt is. Wat we denken te weten over Banksy is dat hij Brits is. Wat we zeker weten is dat deze voormalige graffiti kunstenaar vooral street art maakt. Zijn werken zijn vaak humoristisch en politiek en sociaal maatschappelijk bewogen, zoals zijn ‘Girl with balloon’ en ‘Flower thrower’. Deze maar ook zijn mindere bekende werken en indoor kunstwerken zijn te bewonderen in Moco.

 

Bezoek deze exposities met 25% korting

Naast Banksy en studio Irma is momenteel ook het werk van JR te zien in Moco en Kusama Room, evenals het doorlopende Moco Masters en de Moco Garden. Als lezeres van VIVA kun je je nu met korting verwonderen over al deze werken. In plaats van 19,50 betaal je 14,50 voor je ticket. De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2021 en ook tijdens de herfst- en kerstvakantie.

Koop ticket met korting

Over Moco

Moco biedt inspiratie en eye-openers. In Moco ervaar je kunst die nergens anders te zien is. Het museum is gevestigd in Villa Alsberg, een prachtig traditioneel herenhuis op het Museumplein in Amsterdam. Dit herenhuis is ontworpen door Eduard Cuypers in 1904. Eduard Cuypers is de neef van Pierre Cuypers, die verantwoordelijk is voor het ontwerp van het Rijksmuseum en het Centraal Station Amsterdam.

Openingstijden:
Zondag t/m donderdag 10:00-19:00
Vrijdag & Zaterdag 10:00-21:00