Voor jou en je baby: spul voor een prikkie

Je hoeft echt niet de hoofdprijs te betalen voor leuke babyspullen. Kijk maar naar deze VIVA Mama-favorieten onder de dertig euro.

Advertorial

Waar is de zon?

Die vrieskou meer dan zat? Probeer de lente af te dwingen met een zomerse top. Die overigens ook mooi staan onder een colbert, als het toch nog te koud is. Of straal in dit zonnige, gele shirt met sterren.

Naar bed, naar bed

Het is bijna bedtijd. Maar eerst gaat er gebadderd worden. In deze vierdelige miniset zit genoeg lekkers voor een fijne badsessie. Voor het slapengaan moet er een nieuwe luier om, dus hup, de commode op. Alle spullen bewaar je in dit handige commodemandje, want opgeruimd staat netjes. Het mandje is gemaakt van geplastificeerd katoen en is daardoor makkelijk schoon te houden. En dan: onder dit ledikantenlaken en slapen maar.

Outfit van de dag

Gaat de kleine niet meteen z’n ledikantje in, trek hem dan deze zachte badjas aan voor een laatste knuffeluurtje op de bank. Of kies voor dit comfortabele boxpak waar hij nog even in kan spelen. De volgende dag een playdate op de planning? Met dit mr. Hunk-shirt vallen alle meisjes in katzwijm. En de moeders ook.

No speen, no gain

Niks irritanter dan een speen die valt – of gegooid wordt – en vervolgens in geen velden of wegen te vinden is.  De oplossing: dit speenkoord dat de speen altijd bij de hand houdt. Huilt je baby niet vanwege een verdwenen speen, maar door buikkrampjes? Haal een warmtekussen in huis. Heel even de magnetron in en dan op zijn buikje.

Speelkameraadjes

Superleuk voor in de babykamer: deze blokkenset met mooie illustraties erop. Of deze Nijntje-knuffel, waarmee je samen kunt naspelen wat je net hebt voorgelezen. Nog zo’n favoriet onder nieuwbakken moeders: kaartjes voor elke mijlpaal in het eerste levensjaar.

Muurversiering

Zoek je nog iets voor aan de muur? Wat dacht je van dit schattige kapstokhaakje, waar je kind z’n jasje aan kan ophangen. De kamer maak je, tot slot, helemaal af met een leuke lamp. Deze vrolijke wolk met LED-licht bijvoorbeeld.

Kijken, kijken, kopen

Al deze items en nog veel meer leuks voor jou en je baby vind je bij Wehkamp. Extra fijn: je hebt alles binnen een paar klikken razendsnel in huis.