Megakorting: dagje wellness bij de mooiste resorts

IWR Wellness

Laptop uit, mobiel op vliegtuigmodus en niks dan rust en reinheid. Oftewel: boek een relaxdag in een van de mooiste wellnessresorts van Nederland. Nu met megakorting vanaf slechts € 12,95. 

Viva samen met DagjeWellness.nl

Wat kies je?
Kom helemaal tot rust in een van de zes prachtige wellnessresorts, die elk iets anders heerlijks bieden. Elysium in Bleiswijk bijvoorbeeld, een oase van rust midden in de Randstad. Geniet van tropische watervallen en lagunes of neem een duik in het duizend-en-een-nachtzwembad.

Liever genieten op een droomplek met heel veel verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten? Kies dan voor de Veluwse Bron, een wellnessparadijs midden in de Veluwse natuur met rustgevend uitzicht over een meer.

Wat krijg je?
Een heerlijke chilldag in een van de zes wellnessresorts. Je bestelt een ticket vanaf slechts € 12,95* en krijgt ook een Treatments Hair & Body Shower Foam (250ml) t.w.v. € 8,50 cadeau. De tickets zijn geldig t/m 31 januari 2018. Leuk voor jezelf, een dagje wellness met je lover of om cadeau te geven aan je moeder, zus of beste vriendin.

Bestel direct je tickets voor de deelnemende wellnessresorts:
Elysium in Bleiswijk
Veluwse Bron in Emst
SpaPuur in Tilburg
SpaWell in Peize
Zwaluwhoeve in Hierden – uitverkocht
Thermen Holiday in Schiedam – uitverkocht

Wellness Treatments

*Kijk voor de actievoorwaarden op de bestelpagina van het wellnessresort.