Een maand lang gratis huisdiervoeding en -snacks? Zo maak je kans! 

Je huisdieren zijn als familie voor je. Enthousiast springen ze op je af wanneer je ‘s avonds thuiskomt. Miauwend zitten ze bij de deur als je ‘s ochtends naar je werk gaat. En bij sommige mensen mogen ze zelfs in bed slapen.

Ze zijn er altijd voor je. Zitten braaf te luisteren terwijl je hele verhalen bij ze uitstort. Al zeggen ze niks terug, de blik in hun ogen spreekt boekdelen. Met Dierendag hebben ze daarom wel wat extra’s verdiend. Met Vitakraft kun je daarvoor zorgen.

Ga naar de dierenspeciaalzaak voor een smakelijk Vitakraft hapje, mét unieke actiesticker. Op elke sticker staat een code waarmee je kans maakt op een maand gratis voeding en/of snacks voor je kat, hond, knaagdier of vogel.

vitakraftsticker

Het maakt niet uit welk huisdier je hebt, als er maar een actie-sticker op het product zit. De nieuwe voedingslijn Poésie voor je kat, Emotion voor je knaagdier, Beef Sticks en Treatie Bits voor je hond en Kräcker voor je vogel, ze doen allemaal mee. Hoe meer actie-stickers je verzamelt, hoe groter de kans op de prijs. Jouw unieke actiecode kun je invullen op vitakraft.nl/dierendag. Vanaf 10 oktober worden de namen van de gelukkige winnaars van een maand lang gratis diervoeding en/of –snacks bekend gemaakt.