Met deze vibrators kan een orgasme niet uitblijven

vibrator orgasme

Klaarkomen. In films lijkt het een eitje. En als je de verhalen van je vriendinnen mag geloven, weten zij ook precies hoe ze eenvoudig tot een hoogtepunt kunnen komen. Maar jij daarentegen, moet er de grootste moeite voor doen. Of misschien lukt het je helemaal niet. Goed nieuws: met een luchtdrukvibrator is een orgasme ook voor jou binnen handbereik.

VIVA samen met Sextoyland

We zouden bijna willen zeggen: met een luchtdrukvibrator wordt dat orgasme een fluitje van een cent. Want de slagingskans is bijna 100%. Maar garanties zijn er natuurlijk nooit.

Wat doet een luchtdrukvibrator?

Luchtdrukvibrators zou je eigenlijk ook clitorisvibrators kunnen noemen. Ze zijn gemaakt om jouw clitoris te stimuleren. Dat doen ze niet door te trillen, zoals veel gewone vibrators doen, maar door pulserende luchtdrukgolfjes op je clitoris te blazen. En dat voelt mega intens, prettig intens welteverstaan. Het is misschien even wennen maar daarna wil je niet meer anders. Na de lancering van de eerste luchtdrukvibrator kwamen zelfs de moeilijkste klaarkomers gillend tot een hoogtepunt.

Binnen no-time naar een hoogtepunt

Een luchtdrukvibrator gaat niet je vagina in. Deze vibrators lijken dan ook niet op een penis, maar hebben allerlei andere vormen. Het is vooral belangrijk dat ze lekker op je vulva en met name je clitoris liggen. Het is in het begin misschien even zoeken wat jij lekker vindt; het siliconen kapje rechtstreeks op je clitoris of misschien juist een beetje ernaast. Heb je je positie eenmaal gevonden, dan kun je bij wijze van achterover liggen en wachten tot sensaties zich van jou meester maken. De meeste vrouwen behalen met dit type vibrators erg makkelijk een orgasme. Juist daarom zijn ze zo’n uitkomst als je normaalgesproken niet of moeilijk kunt klaarkomen.

Een beetje als beffen

Je zou het werk van deze vibrators een beetje kunnen vergelijken met beffen. En dat is toch echt iets wat je niet zelf kunt doen. Door de luchtgolven lijkt het alsof er aan je clitoris gezogen wordt. Hard, zacht, even niet, je bepaalt het allemaal zelf. Je hoeft je niet opgelaten te voelen omdat je steeds weer iets anders wilt. Maar volgende keer dat jij met een bedpartner in bed ligt, kun jij wel beter aangeven wat je lekker vindt. Heel belangrijk.

Verschillende standen

De meest bekende luchtdrukvibrator is de Womanizer, gevolgd door de veel betaalbaardere maar ook heel populaire Satisfyer. Sommige van deze luchtdrukvibrators hebben tot wel 12 standen. Maar geloof ons, die hoogste stand ga je waarschijnlijk niet halen in het begin. Zeker als je moeite hebt met het bereiken van een orgasme, is het verstandig om rustig op te bouwen. Merk je dat je het juist fijn vindt om wat krachtiger standen te gebruiken? Ga dan vooral je gang. Luchtdrukvibrators zijn gemaakt om de vrouw maximaal te plezieren, wat je voorkeur ook is.

Zo veel mensen, zo veel wensen

Zweer jij al jaren bij jouw good-old trilvibrator? Helemaal ok natuurlijk. Never change a winning team. Maar mogen we je er wel even op wijzen dat er in de loop der jaren heel veel nieuwe dildo’s en vibrators ontwikkeld zijn. Op Sextoyland.nl vind je een enorm aanbod sextoys, van klassiekers tot de nieuwste modellen en soorten. Sextoyland is de grootste online sexshop van Nederland dus daar ben je wel even zoet. Gun jezelf een pleziertje in deze barre tijden en ga alleen of samen met je lief op zoek naar een nieuwe toy!