Hebben! Natuurlijke verzorgingsproducten met liefde gemaakt

Ben jij ook helemaal fan van natuurlijke verzorgingsproducten? Lees: producten gemaakt met liefde voor mens, dier en natuur en zonder schadelijke toevoegingen. Dan ben je bij Kenkô aan het goede adres! Deze online multi brand store heeft al de harten van duizenden vrouwen veroverd. Want zeg nou zelf: je lichaam en gezicht verdienen alleen het állerbeste.

VIVA samen met Kenkô

Van vegan lipstick in frisse kleuren tot kruidenthee in grafisch vormgegeven kokers: Kenkô’s samengestelde aanbod bestaat alleen uit exclusieve feel-goodproducten. En het mooiste is: de producten zijn zowel geselecteerd op inhoud als vormgeving. Naast dat de producten dus effectief werken, stelen ze ook nog de show in jouw badkamer dankzij de mooie verpakking.

Bestel hier de enige echte Kenkô box!

Kenkô wilt dat álle vrouwen wereldwijd kennismaken met hun productlijn. En geef ze eens ongelijk? Want natuurlijke verzorging komt elke vrouw ten goede… Daarom heeft Kenkô speciale feel good pakketten samengesteld met al haar favoriete producten als shampoo, make-up, chocolade gemaakt van rauwe cacao en nog veel meer! Sounds good right? Dus bestel snel een box via https://crowdaboutnow.nl/kenko. Bij aanschaf van een box, ontvang je ook nog een hele leuke beloning. Is dat even mooi meegenomen!