Op deze momenten kan je neus wel wat hulp gebruiken

hou je neus gezond

Je neus krijgt in deze tijd van het jaar een hoop te verduren. Op deze momenten kan je neus wel wat hulp gebruiken. 

VIVA samen met Otrivin Natural Aloe Vera

Als je last hebt van een droge en geïrriteerde neus

Een droge en geïrriteerde neus kan vervelend zijn. Bij een droge neus is je neusslijmvlies uitgedroogd, wat voor irritatie kan zorgen. Dit kan weer verschillende oorzaken hebben: neusverkoudheid, omgevingsfactoren, allergie bijvoorbeeld. Daarom is het belangrijk om de neusholtes schoon en bevochtigd te houden, zodat de neus alle functies goed kan vervullen.

Bij luchtvervuiling

Wist je dat vervuilde lucht zowel buitenshuis als binnenshuis regelmatig voorkomt? Luchtvervuiling binnenshuis wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door bouwmaterialen zoals cement, chemische vervuiling als schoonmaakmiddelen, maar ook bacteriën, virussen, schimmels en huisstofmijten. Een verstopte neus ontstaat door een ontsteking van het neusslijmvlies als reactie op bepaalde ingeademde stoffen. Niet iedereen heeft even veel last van deze vervuilende stoffen in de lucht. Sommige mensen zijn er gevoeliger voor, zoals ouderen en kinderen.

Als je last hebt van allergische aandoeningen

Krijg jij ook traanogen en een snotneus van pollen, huisstofmijt of katten? Dat is een typische allergische reactie en zorgt voor een ontsteking van het neusslijmvlies. Een allergische reactie is een abnormale reactie van het lichaam op onschadelijke stoffen of prikkels. Wanneer je neusholtes verstopt zijn is het fijn om deze zachtjes te reinigen en zo overtollig slijm, stof, pollen of andere deeltjes weg te wassen. Dat kan bijvoorbeeld met Otrivin Natural Aloe Vera.

Als je vaak in airco’s zit

Ken je dat (op het moment waarschijnlijk niet helaas)? Je gaat op vakantie naar een warm land en om je hotelkamer koel te houden staat de airco dag en nacht aan. Hartstikke fijn dat je niet in de bloedhitte hoeft te slapen, maar voor je het weet vlieg je terug van vakantie met een neus die potdicht zit. De airco staat verkeerd afgesteld. Supervervelend! En nu het kouder wordt en de verwarming weer continu aanmoet, wordt de lucht thuis ook droger.

Houd je neus in topvorm met Otrivin Natural Aloe Vera

Otrivin Natural Aloe Vera neusspray is een 3-in-1 dagelijkse neusverzorging die reinigt, hydrateert en verzacht. De isotone zeewateroplossing is zonder conserveermiddelen en 100% natuurlijk. Het bevat natuurlijk poeder van de Aloe Vera plant, die bekend staat om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen. Otrivin Natural Aloe Vera neusspray spoelt allergenen en onzuiverheden weg.

Je kunt de neusspray dagelijks gebruiken om zachtjes de neusholten te reinigen wanneer deze verstopt zijn, voor het verzachten van de geïrriteerde neusholtes en om geïrriteerd of droog neusslijmvlies te hydrateren. De neusspray is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar.

Otrivin Natural Aloe Vera is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.