Ontdek de waarheid over stuntaanbiedingen en maak kans op € 1000 shoptegoed!

We komen ze regelmatig tegen: aanbiedingen die te mooi klinken om waar te zijn. Maar klopt het wel écht dat je een paar honderd euro bespaart? Of zit er een luchtje aan? Kieskeurig.nl helpt je shoppen zonder nare bijsmaak achteraf.

Viva samen met Kieskeurig

Van-voor: wat is waar?

Schoenen van € 300 die je nu voor € 40 kunt scoren. Of een geweldige Fitbit, aangeboden voor een schijntje. Vraag jij je bij dat soort stuntaanbiedingen weleens af of het wel klopt? Uit recent onderzoek is gebleken dat die mega-kortingen vaak zwaar worden overdreven. Want hebben die producten oorspronkelijk wel gekost wat nu zo hard wordt geroepen? Nee dus. Bij van-voor- aanbiedingen wordt de van-prijs geregeld stiekem flink opgehoogd om de voor-prijs extra laag te laten lijken. Dat geldt overal, en zeker op internet.

Blind voor de koopjes gaan

Met Sinterklaas en Kerstmis in het vooruitzicht, wordt het weer tijd om cadeautjes te scoren. En waar doe je dat nu makkelijker dan online? Op Black Friday (een dag die is overgewaaid uit Amerika om extra voordelig kerstcadeaus in te slaan) worden webshops drukbezocht. Een parfum voor je zus, een smarpthone voor je vriend. En natuurlijk mooie oorbellen voor die goede vriendin of een armband voor je moeder. Omdat we online gemakkelijk kunnen zoeken naar de webshop die het product het goedkoopste aanbiedt, is het fijn om inzicht te krijgen in wat spullen werkelijk gekost hebben zodat je niet wordt opgelicht. Zie je door de webshops vol producten het bos niet meer? Kieskeurig.nl helpt! Op de website kun je kijken of een product wel een ‘echte’ aanbieding is. Onafhankelijk, deskundig én behulpzaam: that’s all you need.

Toptijd voor schijn- aanbiedingen

Black Friday wordt beschouwd als startschot van het kerstinkoopseizoen. Op die dag worden in de VS al jaren veel producten sterk in prijs verlaagd. In Nederland vindt het Black Friday-weekend plaats van 23 november tot en met 26 november 2018. Steeds meer online winkels gaan dan los met megakortingen. Leuk natuurlijk, maar helaas vaak ook too good to be true. Als consument moet je (juist tijdens Black Friday) op je hoede zijn voor nep- en schijn- aanbiedingen.

Win € 1000 Black Friday shoptegoed!

Moet jij hoognodig je garderobe aanvullen? Of wil je je vrienden overstelpen met cadeaus? Doe dan mee met deze winactie. Als jij je gegevens achterlaat op kieskeurig.nl/shoptegoed, maak je kans op 1 van de 10 Black Friday-shoptegoeden van elk € 1000!