Sla de winter over met deze zonnige bestemmingen

Curacao

Wat zijn we allemaal weer lekker massaal aan het klagen deze week, want we kunnen er nu niet meer omheen: winter is here to stay (of nou ja, een paar maandjes). Maar in plaats van dat we erover gaan teuten kunnen we deze koude tijd ook als een perfecte gelegenheid zien om er eens lekker tussenuit te gaan. Met Corendon profiteer je deze winter namelijk van voordelige winterzonvakanties.

Misschien niet heel voor de hand liggend, maar daarom juist leuk: Aqaba in Jordanië! Of wat dacht je van een uitgebreide shopping spree in het luxe Dubai? Of naar de Turkse kustlijn of de Canarische Eilanden, waar de temperatuur heerlijk is in deze tijd van het jaar! Naast Lanzarote en Fuerteventura op de Canarische Eilanden wordt ook Marsa Alam in Egypte toegevoegd aan het bestaande aanbod van de Corendon winterzonbestemmingen. In de winter naar de zon is dus lang niet zo’n gek idee. Terwijl het in Nederland regent en de temperatuur net onder de nul valt, zit jij met een cocktail in je hand in luilekkerland.

Check hier de winterzon uitverkoop van Corendon!

(Alle winterbestemmingen worden aangeboden vanaf Schiphol en zullen voornamelijk worden uitgevoerd door Corendon Dutch Airlines. Met uitzondering van Curaçao, waarnaar met KLM wordt gevlogen en Dubai en Barcelona, waarnaar met Transavia wordt gevlogen.)