Snacken zonder schuldgevoel

nakd

Zin in een lekker en vullend tussendoortje dat óók nog eens gezond is? De repen van Nakd zijn 100 procent natuurlijk én gluten-, tarwe- en lactosevrij! Zo bevat de Cashew Cookie alleen cashewnoten en dadels.

De repen van Nakd bestaan alleen uit fruit en noten. Die worden samengedrukt, waardoor de bars geen toegevoegde suikers en stropen bevatten en ook nog gluten-, tarwe- en lactosevrij zijn. Er komt zelfs geen bakproces aan te pas! Hartstikke healthy dus en bovendien makkelijk mee te nemen. Ideaal, eindelijk snacken zonder schuldgevoel.

Wholefoods

De repen passen helemaal in de wholefood-trend die uit Engeland is overgewaaid. Wholefoods zijn producten waarvan de ingrediënten natuurlijk en minimaal bewerkt zijn. Ze worden gezien als gezond alternatief voor bestaande snacks. Traditionele tussendoortjes kunnen wel dertig ingrediënten bevatten, waarvan heel veel mysterieuze ingrediënten zoals bevochtigingsmiddel, geleermiddel en natiumcarbonaten. Wholefoods bestaan daarentegen alleen uit herkenbare, natuurlijke ingrediënten. De ingrediëntendeclaratie is dan ook heel minimaal.

Smaken

Nakd bars zijn er in zeven smaken: Berry Delight, Bakewell Tart, Banana Crunch, Apple Crunch, Cashew Cookie, Cocoa Orange & Cocoa Delight (allemaal verkrijgbaar bij Albert Heijn en op Nakd.nl). Wij op de redactie zijn echte chocoladefreaks, dus vooral de Cocoa delight-variant is hier niet veilig. Hou je van bitterkoekjes? Dan is de Bakewell Tart voor jou ongetwijfeld een must!

Welke smaak stop jij vandaag in je tas?

Nakd1 Nakd2 Nakd3 nakd4 nakd5 nakd6

Beeld: iStock