Dit vergeet je vaak als je ondergoed koopt

Ondergoed moet mooi zijn. Je moet je er op en top vrouwelijk in voelen. De beste versie van jezelf. Maar wat ook belangrijk is en wat we nog weleens vergeten, is dat het lekker zit. Zacht, comfortabel, luchtig. Kanten ondergoed en synthetische slips hebben deze eigenschappen vaak niet en zijn daarom niet de beste keuze voor je flora down under. Wat je beter wel kunt dragen? Katoen!

VIVA samen met sloggi

Keep it cool

It’s all about the fabric. Ondergoed van kant of synthetische stoffen zijn vaak een broeiplaats van vocht en warmte. Dit is niet alleen hartstikke vervelend, maar ook niet zo goed voor je lichaam. De balans van bacteriën in je intieme zone wordt namelijk flink verstoord wanneer je ondergoed niet lekker luchtig is. Met een beetje pech levert dit nare klachten op, zoals een infectie. Niet fijn!

Kies daarom voor ondergoed dat je een fris gevoel geeft, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Het liefst materiaal dat je huid kan laten ademen, zoals katoen. Katoenen ondergoed heeft oneindig veel pluspunten. Om maar wat te noemen: het neemt vocht op, broeit niet en ventileert. En o ja, wist je dat katoen ook zorgt voor minder scheerbultjes en schuurplekken? Dat komt omdat de stof lekker zacht is.

Voel je altijd fris met sloggi

Om jou de hele dag lang een fris gevoel te kunnen geven, komt sloggi met EVER Fresh: een spiksplinternieuwe collectie van beha’s, crop tops, shirts, hipsters en shorts. EVER Fresh is speciaal ontwikkeld om je langdurig een fris gevoel te geven en biedt zo de hele dag door comfort. Hoe het lingeriemerk dat voor elkaar heeft gekregen? Door Creora Fresh-elastaan en Pima Cotton te verwerken in het ondergoed -materialen die luchtdoorlatend zijn, vochtabsorberend én ongewenste luchtjes neutraliseren.

Laat alle lingeriesetjes met tierelantijntjes en kant dus maar voor wat het is en kies voor ondergoed dat wél kan ademen. Benieuwd naar de hele collectie? Je vindt het op de site van Hudson’s Bay

 

Wil je sloggi blijven volgen? Check dan ook even de Instagram– en Facebookpagina van het lingeriemerk.