Dilemma: VIP camping spot op een festival of meet & greet met artiesten?

Dilemma’s, we kennen ze allemaal. Deze zomer legt vlogger Jamie Li elke week een dilemma voor aan een lucky lady. In deze video is het de beurt aan Nadia en Denise. Kiest ze voor een VIP spot op de festival camping óf voor een meet & greet met diverse artiesten?

VIVA samen met Jillz

Het nieuwe Jillz Dilemma

Jamie Li stelt je voor een keuze: een geheel verzorgde kerstborrel met al je collega’s óf een geheel verzorgd kerstdiner met je vriendinnen. Voor welke zou jij kiezen? Iedereen mag weer meedoen met dit nieuwe dilemma. Geef je keuze door na het uploaden van jouw kassabon. Doe mee en wie weet ben jij de gelukkige! Daarnaast krijg je ook nog eens tot 50% cashback op jouw Jillz aankoop.

Koop een Jillz 6-pack of 4-pack, krijg tót 50% cashback en maak kans om samen met Jamie Li naar een te gek festival te gaan!

Jillz is een verfrissende sparkling appelcider met 5% alcohol. Heerlijk op een borrel, in de kroeg of op een festival. Geen zin in alcohol? Geen probleem, want er is ook Jillz 0.0%. Net zo smaakvol en 40% minder calorieën. Extra lekker in een groot glas met veel ijs. Cheers! Krijg nu tot 50% cashback op een Jillz 6-pack of 4-pack in een variant naar keuze.

Jamie Li & Jillz

Jamie Li is blogger, vlogger én eigenaar van Quarter Magazine. Deze zomer legt ze jou, samen met Jillz, heel wat pittige dilemma’s voor. Waar zou jij voor kiezen als je één dag met haar op pad mag?