WIN: een Smart Roadster

bovag

Het is tijd voor vakantie! Ga je er dit jaar met de auto op uit? Dan heeft VIVA goed nieuws: in samenwerking met Autoweek en BOVAG geven we namelijk een tweedehands Vakantiekar weg!

De Smart Roadster is niet alleen een vrolijke verschijning, hij is ook nog eens lekker compact (handig bij het inparkeren!). Oké, de kofferbak is misschien niet héél ruim, maar groot genoeg voor die stapel VIVA’s waar je in de vakantie eindelijk eens tijd voor hebt. En je weekendtas past prima in de voorklep!

Rijplezier gegarandeerd in de Smart Roadster. Hij zwiert gemakkelijk door de bochten en je scheurt er heerlijk mee de snelweg over. Maar dé klapper is natuurlijk het open dak. Met één druk op de knop schuift het canvasdakje naar achteren en geniet je nóg meer van de zon.

Met garantie, pechhulp én verzekering

De Vakantiekar heeft zes maanden BOVAG Garantie. Bij 5.500 autobedrijven in het hele land – merkdealers én universele garages – krijg je deze garantie standaard op vrijwel elke gebruikte auto vanaf 4.500 euro. De winnaar krijgt ook nog een jaar lang de BOVAG Autoverzekering én BOVAG Pechhulp, met als groot voordeel dat je bij schade of pech gewoon door je vertrouwde autobedrijf wordt geholpen. Meer informatie over deze producten en diensten krijg je bij elk BOVAG-bedrijf.

Hoe maak je kans?

Klik hier om kans te maken op deze toffe Vakantiekar. Het enige wat wij van je vragen is een fotoverslag van jouw vakantie met deze auto.