Laatste kans! Wie verdient volgens jou een award? Stem nu op jouw VIVA400-favoriet

VIVA400 stem nu

Hij is er weer: de VIVA400. Dé lijst met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Welk toptalent verdient volgens jou absoluut een VIVA400-award? Ga naar VIVA400.nl en stem!

Powered by Renault

Wat een succes

In december gaat het gebeuren: dan reikt VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken.

Zij maken het verschil

Zoals elk jaar zijn er weer 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken.

Een beroepsjury reikt de VIVA400-awards uit en je kunt stemmen in zes categorieën:

Zakenwonders
Creatieven
Wereldverbeteraars
Zorgdragers NIEUW!
Techtalenten
Krachtpatsers

Wie pakt die award?

Op VIVA400.nl kun je tot en met 2 december stemmen op jouw favoriet. Op basis van de publieksuitslag kiest de deskundige jury per categorie een winnaar. Deze winnaars worden op donderdag 12 december bekendgemaakt tijdens een feestelijke awardshow in Amsterdam. Ook dit jaar is er weer een publieksprijs voor degene die de meeste stemmen krijgt én reiken we de VIVA400 Visionista-award uit aan het grootste aanstormend talent.

Ga naar VIVA400.nl en stem!