VIVA400 Visionista’s zoekt inspirerende, ambitieuze en ondernemende vrouwen!

viva400 visionista's

Ben jij het aanstormende talent dat op zoek is naar een springplank richting je droomcarrière? Of heb je een supergoed idee waarvan iedereen denkt: waarom bestaat dat nog niet?! Geef je dan snel op voor VIVA400 Visionista’s. Wie weet word jij de VIVA400 Visionista van 2019 en win je een prijzenpakket van meer dan € 10.000 aan mediawaarde.

MELD JE AAN VOOR VIVA400 VISIONISTA’S

Wie we zoeken?

Je bent jong, barst van de ambitie en wil je maar al te graag verder ontwikkelen. Je hoopt een personal brand neer te zetten, je droombaan in de wacht te slepen, een eigen bedrijf te starten of een carrièreswitch te maken. Anders gezegd: je weet wat je wilt, maar hoe bereik je in korte tijd je doel?

 

Jouw droom? Geef je nu op!

VIVA400 Visionista’s is dé stap naar succes in je carrière. Dus aarzel niet en meld je t/m 17 juni aan via viva.nl/visionistas om kans te maken op een van de dertig plekken in het programma.

Het programma

Word jij geselecteerd voor de weg naar succes? Zet alvast de volgende data in je agenda:

ZATERDAG 22 JUNI
30 geselecteerde vrouwen mogen hun idee pitchen voor de jury & masterclasses.

ZONDAG 23 JUNI
10 vrouwen gaan door naar de volgende ronde. Op een suprise-locatie ergens in Nederland.

EEN WEEK LATER
Er worden drie finalisten bekendgemaakt die personal coaching krijgen.

IN NOVEMBER
De finalisten pitchen hun idee bij Sanoma, de uitgever van VIVA

DONDERDAG 12 DECEMBER
Tijdens de VIVA400 Awards wordt de VIVA400 Visionista 2019 uitgeroepen. De winnares ontvangt een prijzenpakket van meer dan € 10.000 aan mediawaarde!

Deelnemers van vorig jaar delen hun ervaring

Winnares Gabrielle Claushaus


‘Mijn deelname aan VIVA400 Visionista’s heeft mij veel gebracht: media-aandacht, geloofwaardigheid en gesprekken met potentiële sponsors om mijn app MyGappie − waarmee vrouwen zich veiliger kunnen voelen op straat − te financieren

Winnares Birgit van der Heide

VIVA400


‘VIVA400 Visionista’s heeft mij handvatten gegeven om een nieuwe zakelijke oppasservice op te starten. Dankzij de workshops en persoonlijke begeleiding staat Babs Oppasservice nu als een huis.’

MELD JE AAN VOOR VIVA400 VISIONISTA’S