Krachtpatsers gezocht voor de VIVA400

VIVA400 Krachtpatsers

Krachtpatsers opgelet! De VIVA400-lijst is weer in de maak en ook dit jaar natuurlijk weer met een categorie Krachtpatsers. Dus ben jij actief in de sport, fysiotherapie, revalidatie of defensie en wil je een plek veroveren op de enige echte VIVA400-lijst? Lees dan snel verder!

Beschik jij over een onuitputtelijk uithoudingsvermogen als het gaat om body en mind? Wil jij als landbeschermer of adrenalinejunkie met jouw fysieke inspanning de wereld inspireren? En heb jij afgelopen jaar een mijlpaal in je carrière behaald? Meld jezelf of de vrouw die jij hierin herkent aan als VIVA400-vrouw, categorie Krachtpatsers.

Over VIVA400

In december gaat het gebeuren: dan reikt VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken.

Zes categorieën
Zoals elk jaar worden 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken. Een beroepsjury reikt de VIVA400-awards  in zes verschillende categorieën. 

Ben of ken jij een Krachtpatser? Meld jezelf of haar dan aan via viva.nl/viva400 als VIVA400-vrouw, categorie Krachtpatsers.