Tip: Zo vier je een bijzondere vriendschap!

Samen met een bijzondere vriendin een roadtrip maken down memory lane, in een oldtimer Volkswagenbusje? Lekker uitwaaien langs de kust of karren richting het zuiden. Vier jullie vriendschap!

Jean-Marie en Raoul gingen jullie voor. De Vlaamse kameraden gaan way back en blikken tijdens hun roadtrip terug op hun vriendschap en de avonturen die zij samen hebben meegemaakt.

Liefde voor Volkswagen
Jean-Marie en Raoul delen een liefde voor auto’s. En dan niet voor snelle wagens. Ze hebben het liefst een opknapbak. Of zoals Jean-Marie het noemt ‘een oud wrak’. De vrienden hebben maar weinig woorden nodig, ze verstaan elkaar blindelings. Samen hebben zij er altijd voor gezorgd dat de barrels weer gingen rijden als zonnetjes. Totdat Raoul zelf tegen een flinke hobbel op de weg stuitte. Hij werd ziek en realiseerde zich op dat moment hoe waardevol zijn vriendschap met Jean-Marie is. Bekijk de video:

Vier de vriendschap
Samen lachen, samen huilen en altijd voor elkaar klaarstaan. Heb jij ook zo’n bijzondere vriendschap en wil je met deze persoon een bijzondere trip herbeleven? Deel jouw verhaal en maak kans op een trip in een oude Volkswagen. Doe mee en ga naar Volkswagen Memory Lane.