WIN: Maak kans op een heerlijk verwenweekend!

Er zijn van die mensen die je gewoon een verwenmomentje gunt. Je zus die midden in een verhuizing zit bijvoorbeeld. Of die ene vriendin met relatieproblemen. Ken jij iemand die wel een oppepper kan gebruiken? Stuur diegene dan vandaag nog een Verwen Estafette actiekaart van Hallmark. Hoe vaker deze actie online wordt doorgegeven, hoe groter de kans op een prijs!

Belangrijke vriendschap

Nikki (27) wil haar Hallmark Verwen Estafette graag beginnen met haar vriendin Manu: “Ik heb een rumoerige tijd achter de rug en Manu hielp mij daar doorheen. Daarom is onze vriendschap ook zo belangrijk voor mij. Met deze Verwen Estafette gun ik haar een moment voor zichzelf.’’

Manu geeft het stokje door

Manu is verrast door het lieve gebaar van Nikki. “Wat superlief dat Nikki  dit doet, natuurlijk ga ik door met de Verwen Estafette en dat doe ik voor mijn nichtje Jasmin.”

hm_adv

Start vandaag nog een Verwen Estafette

Het is zaliger te geven dan te ontvangen, is een oude wijsheid. En zeg nou zelf: die is ook hartstikke waar. Zorg er daarom voor dat je de Verwen Estafette actiekaart zo lang mogelijk doorgeeft. De 6 langste estafettes maken namelijk wekelijks kans op één van de 6 verwenprijzen t.w.v. € 250,-. Van een heerlijk diner tot een jaar lang elke maand een nieuw boek. Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een heerlijk verwenweekend t.w.v. € 1.500,-.

Maak kans op de mooiste verwenprijzen!

Hoe doe je dat?

  • Ga naar verwenestafette.nl en vraag een code op!
  • Stuur de Verwen Estafette actiekaart online door naar iemand die het volgens jou echt verdient. Laat diegene ook weer een Verwen Estafette actiekaart doorsturen naar een ander en ga zo maar door.
  • Trommel familieleden, vrienden en bekenden op om ook mee te doen. Wie de langste estafette maakt, kan prachtige prijzen winnen.

Hier vind je alle prijzen en de actievoorwaarden. De actie loopt t/m vrijdag 2 december 2016.

Hallmark Verwenkaart

Er is altijd wel een reden om iemand in het zonnetje te zetten. Helaas is het vinden van hét perfecte cadeau niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig is er nu de Hallmark Verwenkaart: een cadeaukaart waarmee de ontvanger lekker zelf kan gaan shoppen. De Verwenkaart is verkrijgbaar in 6 categorieën:

  1. Eten & drinken: Een avondje met lekker eten én goed gezelschap, klinkt ideaal toch? Op meer dan 300 locaties in Nederland, staat de keukenbrigade voor je klaar om je een heerlijke, culinaire avond te bezorgen, speciaal geselecteerd door IENS.
  2. Overnachten: Heerlijk tot rust komen in een andere omgeving. Dat is precies wat je met de Hallmark Verwenkaart kunt doen. In samenwerking met Voordeeluitjes.nl zijn er meer dan 200 hotelarrangementen met zorg voor jou geselecteerd.
  3. Beauty & Wellness: Van een dagje ontspannen in de sauna tot een fijne behandeling bij de schoonheidsspecialist. Je bent maar een paar klikken verwijderd van jouw me-time moment.
  4. Boeken & Tijdschriften: Niets is zo fijn als een avondje op de bank met een goed boek of je favoriete tijdschrift.
  5. Film & Muziek: Van een leuke cd tot een mooie film, met de Hallmark Verwenkaart zit je altijd goed.
  6. Cadeau & Wonen: Sommige spullen kunnen voor een echt geluksmomentje zorgen. Van trendy accessoires voor je huis, een mooi sieraad of een doos bonbons.

Met de Hallmark Verwenkaart kies je uit meer dan 20.000 cadeaus. Altijd een succes! Je koopt de Verwenkaart in de winkel bij je in de buurt of op Hallmark.nl.