WIN: tickets voor de première van ‘Bridget Jones’s Baby’ + verwenset

bridget jones's baby

Ein-de-lijk is het zover: de nieuwe Bridget Jones-film gaat in première! Op 13 september barst het feest los in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski. En dankzij VIVA kun jij daarbij zijn!

Bridget_Jones_Trio_1Sht_Teaser_Netherlands

Als single lady is Bridget in deze derde Bridget Jones-film van plan zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma. Ze heeft dus een leuke baan, brengt veel tijd door met vrienden en lijkt alles onder controle te hebben. Met de nadruk op ‘lijkt’…

Ditmaal weet de onweerstaanbare Jack het liefdesleven van Bridget flink op z’n kop te zetten. Hij heeft alles wat ze in haar ex Mark Darcy miste en ze valt als een blok voor hem. Het verhaal krijgt echter een bijzondere wending als Bridget onverwachts zwanger blijkt te zijn. Want wie is eigenlijk de vader?

Behalve van Renée Zellweger kunnen we in ‘Bridget Jones’s Baby’ ook weer genieten van Colin Firth. En dat is nog niet alles: ook man candy Patrick Dempsey (die we allemaal kennen als McDreamy in ‘Grey’s Anatomy’) doet mee. Need we say more? Dit wil je zien!

De première op 13 september bijwonen? VIVA geeft twee tickets weg. Ook verloten we drie heerlijke Bridget Jones-verwensets. Naast bioscoopkaarten vind je daarin de volgende producten:

Bridget Jones's Baby

Wil jij kans maken op premièretickets of zo’n fijne verwenset? Deel via het winformulier hieronder dan jouw últieme Bridget Jones-moment met ons.*

‘Bridget Jones’s Baby’ draait vanaf 15 september in de bioscoop. Op 14 september zijn er verschillende Ladies Nights in het hele land. Ben je erbij? Deel het op social media met #BridgetJonesMoment.

* Je stemt hiermee in dat jouw quote anoniem gebruikt kan worden voor content op VIVA.nl.

Beeld: © 2016 Universal Studios. All rights reserved.

Het is helaas niet meer mogelijk om mee te doen met deze winactie. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.