Zo draag je de mom jeans

De jeans met hoge taille en rechte pijpen wordt het helemaal dit voorjaar. Maar hoe draag je ‘m nou naar je werk? Kiki, personal shopper bij Shoeby, laat drie looks zien.

Tips van Kiki:

Tip 1: zorg ervoor dat ‘ie niet onflatteus wordt
Kiki: “Deze jeans heet de mom jeans omdat het een beetje de broek is die je moeder vroeger droeg. En in de verkeerde combinatie kan hij snel onflatteus worden. Je maakt hem eleganter door vrouwelijke items, zoals deze off-shoulder blouse. Of kies voor een vrouwelijke hak.”

Tip 2: maak ‘m sportief
Kiki: “Maak de mom jeans wat sportiever door hem te combineren met stoere sneakers en een bomberjack. Met het riempje geef je de look weer een vrouwelijke touch. Zo maak je de mom jeans trendy en helemaal van nu.”

Tip 3: kies de juiste wassing
Kiki: “Als je trots bent op je billen kun je het beste voor een mom jeans gaan in lichte wassing om je rondingen extra te accentueren. Wil je liever gestaar naar je derrière voorkomen? Kies dan voor een donkere wassing. Dit verlegt de aandacht van je billen naar je benen.”

Ook op tv

Elke donderdag en vrijdag rond 17.45 uur is er op Net5 en SBS6 een nieuwe aflevering te zien van ‘Shoeby: Alle aandacht voor…’. In dit televisieprogramma geeft Kiki nog meer stylingtips en laat ze de nieuwste trends zien. Kijken dus!

Persoonlijk stijladvies bij Shoeby

Kan je nog wat persoonlijke hulp gebruiken bij het stijlen van de mom jeans? In iedere Shoeby-winkel staan er personal shoppers voor je klaar die je kunnen helpen. Ga dus naar de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel en vraag om hun advies.