Zonder stress het vliegtuig halen: zo doe je dat

Zonder stress naar de luchthaven

Yes, eindelijk vakantie! En die begint op Schiphol, want met deze tips ga je zo goed voorbereid op reis dat je nog lekker kan relaxen en shoppen op onze luchthaven. Vakantiemodus AAN.

Maak een checklist
Maak voordat je begint met inpakken een checklist, dan kun je lekker afvinken. Dat voorkomt een hoop stress. Kom je er op de luchthaven achter dat de oplader toch nog thuis in het stopcontact zit? Go and let go. Op Schiphol vind je alle reisessentials voor een onbezorgde vakantie.

Inpakken en wegwezen
Neem je alleen handbagage mee? Let dan vooral op je toiletspullen. Voor vloeistoffen en crèmes mag je maximaal 100 ml meenemen. Stop ze bij elkaar in een hersluitbaar, doorzichtig zakje. Medicijnen, scheermesjes en je nagelvijl mogen ook gewoon mee. Als het scherpe deel maar niet langer is dan 6 cm. En koop je op Schiphol een nieuw geurtje? Zolang het verzegeld is en je een geldig aankoopbewijs hebt, mag het mee in je handbagage. Maar vergeet niet die liter zonnebrand uit je tas te halen, zoals deze beachboy.

Kom precies op tijd
Niks erger dan lang wachten of juist haasten als je het vliegtuig moet halen. Bereid je goed voor en check op schiphol.nl/summer hoe druk
het is op jouw reisdag. Dan weet je hoe laat je het beste aanwezig kunt zijn en heb je op Schiphol nog tijd om je vrienden te appen, een kop koffie te bestellen of een nieuwe bikini te scoren.

Summer wishlist, yes!
Wij keken alvast op schiphol.nl/summer en kregen het behoorlijk warm van al die zomerse aanbiedingen. Onze favorieten?

1. De Ray Ban New Wayfarer met 25% korting!


2. Het o zo lekkere Femme van Hugo Boss met € 49,30 korting


3. Deze Instax camera van Fuji (of een van de andere 5 fijne kleuren)


4. Hét zomerboek van 2019

Vul maar aan! En bekijk álle summer musthaves van tevoren. Hadden we al gezegd dat een goede voorbereiding het halve werk is?

Shop met € 5 korting
Ingecheckt? Shoppen maar. Die laatste musthaves koop je op Schiphol met € 5 korting. Vraag je persoonlijke kortingsvoucher aan op schiphol.nl/voucher, laat die zien in een van de winkels op Schiphol en je ontvangt € 5 korting bij een minimale besteding van € 25 aan drank, chocola, parfum, cosmetica en zonnebrillen.

Go and let go, your summer starts now!
Ontdek alle bagageregels, securityinformatie, musthaves en must-sees op Schiphol via schiphol.nl/summer