Zo houd jij je kids de hele middag zoet tijdens de meivakantie

meivakantie

Natuurlijk, de meivakantie is heerlijk. Je hoeft er even niet voor te zorgen dat je telgen allemaal voor half negen gedouched en gevoed op school verschijnen en kunt dus iets relaxter aan je dag beginnen.

Goed nieuws: neem ze mee naar Pathé, geniet van een lekkere film, kop goeie koffie en stuur ze nog op een speurtocht ook. Speurtocht? Jazeker, tijdens de meivakantie organiseert de bioscoop namelijk een aantal geinige activiteiten voor kinderen, zoals een kleurwedstrijd en speurtocht door het theater.

En ondertussen geniet jij dan van een lekkere cappuccino. Want wist je dat een groot gedeelte van de Pathé-bioscopen tegenwoordig Starbucks-koffie schenkt? Sterker nog: je kunt er één groot feest van maken met siroopjes en smaakjes. Nou, dan zit je toch net wat lekkerder bij die gezellige kinderfilm.

En kinderfilms, daar zijn er weer een paar fijne van in de meivakantie. Neem bijvoorbeeld ‘The boss baby’, waarbij je kennismaakt met een vrij bijzondere baby. Hij draagt namelijk een pak en spreekt met de stem van de immer grappige Guido Weijers. Dit hilarische verhaal gaat over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een gezin. Voor je kids betaal je overigens slechts € 5,- per ticket.

Past je lief op de kinderen en kun jij met een vriendin naar de bios? Ga dan vooral naar ‘Voor elkaar gemaakt’, met Loes Haverkort en Matthijs van de Sande Bakhuyzen. In deze heerlijke Nederlandse romantische komedie ontdekt Felix (van de Sande Bakhuyzen) dat ie onvruchtbaar is, maar dat zijn eerder ingevroren donatie aan de spermabank wél goed terecht is gekomen: bij een bekende tv-presentatrice (Haverkort). En dus wordt zij, letterlijk, de moeder van z’n kind. Of ze nu een vriend heeft of niet. Je begrijpt: dit is genieten. Dus laat je kids vooral ook een avondje thuis en ga heel hard lachen om deze komedie.

Benieuwd naar het totale aanbod van Pathé? Klik hieronder!

»PATHÉ.nl | KLIK HIER «