1 op de 5 mannen wil sex met ‘cougar’

geroosterde venkel

Cougars. Kende jij het woord al? Het zijn iets oudere vrouwen die graag met jongere mannen daten. En wat blijkt nu? Andersom zien mannen een wat ‘rijpere’ dame (zoals Madonna) ook wel zitten.

Eén op de vijf mannen tussen de 18 en 25 jaar zou namelijk graag sex met een vrouw van minimaal 5 jaar ouder willen hebben. Zo blijkt uit onderzoek onder ruim duizend Nederlands. Bovendien droomt 62 procent van de mannen weleens over vrijen met een rijpe dame.

Moeder van vriend

Vier op de vijf mannen heeft wel eens gezoend met een oudere vrouw en 63 procent heeft wel eens het bed gedeeld met een vrouw die minstens vijf jaar ouder is. Een op de vijf mannen zou best wel eens zoenen of seks willen hebben met de moeder van een vriend. En 4 procent heeft wel eens seks gehad met een docente.

Zelfverzekerder

Maar wat schuilt er achter de aantrekkingskracht van intimiteit met een vrouw die een stuk ouder is…? Veel mannen voelen zich aangetrokken tot oudere vrouwen, omdat zij meer ervaring hebben en zelfvertrouwen uitstralen.

Ondeugende boytoy

Veel dames houden ook wel van een jeugdige vent: 90 procent van de ondervraagde vrouwen heeft met een jongere man gezoend. Jongere mannen volgens het onderzoek speelser, ondeugender en ongeremder vinden dan mannen van hun eigen leeftijd.

Meer weten over Cougars, kijk Cougar Love op TLC en lees ons interview met de vrouwen en mannen.

Bron: Singlesite