10 bizarre seksspeeltjes

geroosterde venkel

Als je de foto’s hieronder bekijkt, denk je misschien dat je een in slechte horrorfilm bent beland. Niets is minder waar: deze attributen worden gebruikt in bed. Iets voor jou, of juist niet?

Bekijk hier de 10 bizarre seksspeeltjes.

1. Hooded Spandex Full Body Binder Sack

Een onesie, maar dan iets minder relaxed en modieus. Wij vragen ons af hoe je ademhaalt. En wat nou als je jeukt hebt? Maar hé, je valt in ieder geval wel op.

2. De orka

Wij presenteren u: de dildo in de vorm van een orka. Voor wie van orka’s houdt. Of van dildo’s. Of van allebei.

3. Dildogasmasker

Voor als een orka-dildo je niet raar genoeg is.

4. Voet-vagina (pussy-foot)

Voor als je bedpartner denkt dat je vagina in je voet zit of voor wie daar altijd al van heeft gedroomd. Voetje vrijen krijgt ineens een heel andere betekenis.

5. Mannen-bh

Stelletjes die niet genoeg hebben aan één borstenpartij in bed, kunnen de man deze bh ombinden. Vraag is dan wel wie aan welke borsten gaat zitten. Kan nog best ingewikkeld worden, als je het ons vraagt.

6. Muziekdildo

Het aangename combineren met het aangename met de muziekdildo. Handig voor een bedpartner die moeite heeft met ritme houden.

7.Humiliator Gag System (?!!?)

Kijk. Hier werden wij nou een beetje bang van op de redactie. Want dat doe je hier mee? Waar gaat die wc-borstel heen (of in) en waarom, in godsnaam, wáárom moet die voor je mond? Het schijnt iets met vernedering te maken. Het gaat in ieder geval verder dan ‘tanden poetsen voor het slapen gaan’.

8. Area 51 Love Doll

Een vrouw is ook maar zo gewoontjes. En halló, twee borsten, hoe weinig is dat?! Mannen die zo denken, kunnen zich fijn uitleven met deze paarse aliën. Wij vragen ons alleen af of ze niet iets zwoeler had kunnen kijken…

9. Vibrerend fietszadel

Wat, fietsen saai? Fietsen brengt je naar een hoogtepunt. En daarvoor hoef je niet eens een berg op te fietsen. De Happy Ride Vibrating Bicycle Seat trilt terwijl jij naar de plaats van bestemming fietst. Maar hé, haaientanden, rode stoplichten, overstekende voetgangers en auto’s liggen op de loer.

10. Orgasmatron

De spannende huisvrouw uithangen? Zet deze wasmachine aan en ga erop zitten. Een rodeoritje waar je ‘U’ tegen zegt. Tenzij je eraf flikkert. Een handvat was handig geweest.

Bronnen: Cracked, Coolmaterial

Meer lezen over seksspeeltjes op Vrouwonline?
De voordelen van seksspeeltjes
Vermomde seksspeeltjes
Hilarische seksspeeltjes